איך יוסי יגיב כשהוא יישמע מיקס לשיר שלו ??

איך יוסי יגיב כשהוא יישמע מיקס לשיר שלו ??

ההפקה שולחת ליוסי מופע אישי של סאב וליאור פרחי

dodi1968

New member
האוכל שהביאו...

הוא התכוון 1. שקיבלו בערב כשהדיירים החדשים הגיעו. 2. מהאוכל שנשאר להם מהברבקיו הם הקפיאו בשר וכו... אני בטוחה שלזה הוא התכוון. אבל זה לא סותר את התערבות ההפקה... במיקרים אחרים. ולא בא לי להתחיל למנות...אותם.

מה הקשר לרנין ושפרה

הם נכשלו עוד הרבה לפניי העיקר להאשים את שפרה די כבר

רנין ושפרה הפרו את החוקים מתוך יסוד נפשי גבוה

רנין ושפרה = כוונה להפר את החוקים כל השאר = רשלנות, ללא כוונה, שהביאה לצחקוקים

גם אני הייתי מפר את החוקים אחרי שהמשימה כשלה

ורק עיוור לא ראה שכבר בבוקר המשימה נכשלה, הרבה לפני בואו של שי. כך שאין שום סיבה שהם לא ידברו איתו. ולמרות זאת אני בטוח שהם לא דיברו, רק נדהמו מזה שהוא שם. אבל כהרגלם בקודש עוד לפני שבכלל ראו מה היה ומה קרה, השונאים בע"מ כבר מפנים את החצים שלהם כלפי מי שהם שונאים. כמה אופייני למי שהשנאה היא התוכלת של כל חייו...

SharonPL

New member
גם עינב הייתה עושה אותו הדבר עם אשר היה נכנס

היא אמרה בעצמה שאם היו מביאים את אשר היא הייתה מתנפלת עליו ושמצידה היו מהמרים על "800 אחוז".

עינב הראשונה שראתה את שי וסימנה ללאון

הרבה לפני ששפרה ראתה אותו ורצה להעיר את רנין. כך שאם כבר עינב הכשילה את המשימה לפני שפרה. אבל מה לאוהבי השנאה ולעובדות...

ssst20

New member
לא נכון !!טעות גדולה בידיך!!!

בפירוש שיפרה אמרה שלא מעניין אותה המשחמה ,ואני בעצמי ספרתי והם לא הגיעו ל10 פסילות ,לפני ששי נכנס!!! שיפרה ורנין הרסו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111

גם אותך לא היתה מעניינת המשימה

אם מישהו שאתה אוהב כמו אח ואתה נורא מתגעגע אליו היה פתאום נכנס. תפסיקו לשפוט אנשים בלי שהייתם במצב שלהם. אני הייתי עושה אותו דבר במקומם, יש דברים שיותר משנים מקצת יותר או קצת פחות תקציב.

ssst20

New member
האמת שהם מדברים על התקציב ,כאילו הם כבר נכשלו

לב kדום

New member
שיקום וירקוד וייהנה.

גם ככה המשימה נדפקה, אז לפחות שיעשה לו קצת טוב בנשמה.

למעלה