איך יוצאים בשלום מפליטות פה?

איך יוצאים בשלום מפליטות פה? ../images/Emo12.gif

זוכרים את הדיון על האב שפלט בשעת כעס והבת שלא סולחת כבר הרבה שנים? המסקנה שלי היא שלא משנה מה יקרה בין שני אלה - אם אנחנו לא שולטים על הפה שלנו, אנחנו עלולים לשלם מחיר יקר. קרה לכם שנפלט לכם ושילמתם על זה "ביוקר"? הצלחתם לפתור את הבעיה או שאתם עוד משלמים על זה?

noa128

New member
"הפה שלך יקבור אותך"

את המשפט הזה, שאמר לי אבי לאורך שנים, אני שומעת מהדהד לי בראש עד היום. לא יודעת לומר לך אם זה השנים שגרמו לו לחלחל, או כל אותן פעמים שהפה נפתח והשטויות יצאו ממנו בלי מחשבה , שהחכימו אותי - אבל היום, הרבה יותר מפעם (למרות שממש לא תמיד
)- יש ספירה של 1-2-3 לפני - וכאן בפורום אפילו יותר מאשר בחיים. זוכרת ימים כאן בפורום, עוד בגילגוליו הקודמים - שהיינו משננות לעצמנו ולאחרים שלפני שלוחצים "שלח" קוראים פעם, ופעמיים ואפילו שלוש. לומר לך שלא היו דברים שנכתבו כאן ונאמרו בחוץ שרציתי הכי בעולם שייעלמו ויימחקו? זה אופי. ככה נראה לי, אופי שגורם לי להוציא את מה שמדגדג על הלשון בלי להעביר אותו איזה ועדת ביקורת קודם... - את מי פוגשים כאן הדברים האלה?

hrabba

New member
היה לי בוס מזמן...

שטען שהנייר הוא סובלני והפה הוא קטלני הוא היה מתעקש על זה שאני אכתוב כל דבר שאני רוצה לאמר אתם כבר יודעים שדפלומטיה זה לא הצד החזק אצלי (עוד אחד מהחסרונות) האמת היא ש"אכלתי" אותה הרבה פעמים על שלא סתמתי את הפה אבל הרבה פעמים אני כל כך שלמה עם מה שאמרתי, אז לעזאזל.... תסלחו לי נכון?

למעלה