איך יוצאים לדרך?

barucri

New member
איך יוצאים לדרך?

היי...אני הייתי כמה שנים טובות בחו"ל ושם למדתי קוסמות(בין היתר...) כיום אני מגדיר את עצמי ברמה טובה, הבעיה היא שאני חסר ניסיון בימתי מסחרי ושאלתי היא מהי הדרך הטובה ביותר להתחלי ו"להתגלגל" כדיי שיכירו אותי, איך ואיפה אפשר להופיע על מנת להתפרסם, שוב בגלל שלא היתי בארץ הרבה מאוד זמן(למעלה מעשור) אשמח לקבל את תגובותייכם והצעותייכם. תודה, ברי

שאלת המיליון דולר! איך משיגים עבודה

קשרים טובים אף פעם לא הזיקו והפרסום הטוב ביותר הוא מפה לאוזן. תמיד תסתובב עם כרטיסי ביקור ותמיד תיהיה מוכן לכל מקרה (עם קסמים)-אתה אף פעם לא יודע מי נמצא איפה ומה הפוטנציאל שלך לסגור עבודה. השיטה הכי טובה היא להתנדב כמה וכמה פעמים, לעשות חצי שעה של דברים שאתה יודע בחינם או לבקש תשלום סמלי באירועים מיוחדים-אם תיהיה טוב, השמועה תעבור מאחד לשני ולאט לאט תשיג לקוחות. השיטה השניה היא לארגן איזה מופע רחוב או ללכת לאיזה מסיבה של חבר ולהשתלט על העניינים, זה נקרא תצוגת תכלית או הפגנת יכולת, בפעם הבאה שיחשבו על מישהו מדליק ושונה לאירוע אולי יחשבו עליך.

רעיון חביב הוא

להתנדב לכמה אירועי צדקה ולחלק שם כרטיסי ביקור... לומר שאתה גם עושה קסמים במסיבות, ימי הולדת ובר-מצווה... כמו כן, לפנות לכל הקרובים שלך ולומר להם שאתה עושה קסמים לאירועים שאם הם שומעים על מישהו שצריך קוסם לאירוע שימליצו עליך... וכל הזמן, כרטיסי ביקור! בהצלחה מיקי

למעלה