איך יוצאים לטייל עם הכלבה עכשיו?!

איך יוצאים לטייל עם הכלבה עכשיו?!

טוב אני לא אוהבת להתבכיין...אבל כשחולים הכל בא בבת אחת ואני לא מרגישה טוב וקר לי ולא בא לי לצאת עם הכלבה שלי..אבל היא לא אשמה שאני חולה וצריכה טיול...היא גם בן אדם...אממ כלומר, כלב...יצור חי בקיצור :) מה עושים?

אין מישהו שיכול להוריד אותה במקומך???

אם לא אז יוצאים עושים לה טיול קצר וחוזרים,מבאס..אבל הכלבה צריכה פיפי אין מה לעשות..

מצטרפת לשאלה של תום...

אין אף אחד אחר במשפחה שיכול לעשות את זה חד פעמי? את חולה, מותר לך להתפנק.

MyTaoWay

New member
אם את גרה במרכז הארץ

יש אצלכם דוגי ווקר, אני ראיתי כזאת במודעה באנגלית, כשהייתי במרכז לא מזמן, התוכנית היא שתהיה לך מישהי אמינה מראש, ז''א לפני המחלה עצמה =להקדים את התרופה למכה. ואז במקרה חירום את יכולה להתקשר עליה שתצא עם הכלבה, במקביל את יכולה לפרסם הודעה בפורומים הרלוונטים =מחפשת דוגיווקר לכלבה, ואז יענו לך
בהצלחה

Purple Mushroom

New member
אולי בכל זאת כן אוכל לייעץ לך:

במחשבה ראשונה, לא רציתי לענות, כי לא היתה לי תשובה. אבל אז נזכרתי (זה קשור), שפעם פגשתי באוטובוס את ש', מתנדב איתי במנדלימוס. והיתה לו בעיה יותר גדולה מזה. (האמת? אני לא יודע אם את גרה עדיין עם ההורים, לבד או שותפים) : יש לו כלב, והוא היה צריך ללכת לחודש מילואים. אז מי יוריד את הכלב? הרעיון שלו זה שילוב 2 רעיונות: בית פנסיון לכלבים, חצי מהזמן, וחצי מהזמן השני: אצל ההורים. שההורים יורידו. כמובן שבית פנסיון לכלבים, דורש התייחסות כלכלית :).. בהצלחה לך.
=] ...

למעלה