איך יוצאים מדיכאון קליני

איך יוצאים מדיכאון קליני

אני סובלת מדיכאון כבר כמה שנים טובות ומזה כשנתיםם וחצי אני בטיפול אחרי מספר ניסיונות אובדניות האחרון שבהם לא מזמן כמו כן הובחנתי כבורדרליין. למרות הטיפול אני לא מצליחה להתאושש ומרגישה שוב בדרך מטה... אשמח לשמוח הצעות בנושא...

למבולבלת

מבולבלת יקרה, קשה מאוד לתת לך הצעות כאלה או אחרות מבלי לדעת יותר פרטים עליך, ועל הבעיה אשר ממנה את סובלת, רק אחרי תשאול מתאים של מטפל ניתן לפעול בכיוון שיכול לעזור. בכל מקרה, ישנם כמה דברים קטנים שכן יכולים לעזור לך 1. לעשות ספורט, גם כשאין כח ולא בא לך, תמצאי מישהו שידרבן אותך. שיזיז אותך.. כשאת עושה ספורט, והרעיון הוא לעשות משהו ממריץ!, חומר שנקרה אנדורפינים מתחיל לזרום, האנדורפינים אחראים להרגשה טובה. 2. תצחקי כמה שיותר, - ישנה יוגה שנקראת יוגת צחוק (Hasia Yoga) ביוגה הזו צוחקים ללא סיבה, בלי שמשהו יצחיק אותנו. זו דרך נוספת להמריץ את הגוף ליצר אנדורפינים. 3. בזמנים של הרגשה טובה, תתרגלי את המחשבה שלך לחשוב על דברים חיוביים, לאהוב את עצמך עם הכל ולמרות הכל.. 4. את כל זה באמת לעשות במקביל לטיפול פסיכולוגי קליני או הוליסטי או/ו טיפולי דמיון מודרך ונל"פ. 5. בכל פעם שאת מרגישה שאת לא יכולה לעשות את אחד הדברים הללו, תזכרי לאן את רוצה להגיע ומאיפה את רוצה לברוח, ותשתמשי בשני הדברים הללו לדרבן אותך לעשות עוד קצת בכל דבר.. בהצלחה מיקי.

למעלה