איך יוצאים מהמצב הזה.

meital19833

New member
איך יוצאים מהמצב הזה.

שלום יש לי שני ילדים הבכור בן חמש והקטנה בת 1.8 עם הבכור אני עוברת תקופה שהוא בזמן האחרון ההתנהגות של החמירה (נראה לי שהוא מקנא באחותו) מתחצף רוצה אמא אחרת עושה דווקא ... בשבוע שעבר עשינו אני והוא יום כייף והוא ממש נהנה אבל לאחר יומיים היתה לו התנהגות לא טובה וכעסתי אז שכח הכל ומיאז אמא שוב לא טובה והתנהגות "הלא טובה"שוב חזרה וכו.....לגבי הקטנה היא מאוד עקשנית לא מוותרת כל דבר שהיא רוצה ממש נלחמת , היא עדיין ישנה איתנו בחדר ומאוד רוצים להוציא אותה וזה נראה לי ממש פרוייקט כי כל ערב יש לי מלחמה שהיא תישן במיטה שלה למרות שזה איתנו בחדר אני רק חושבת מה יהיה שאני יוציא אותה.
אני רואה את עצמי בתקופה האחרונה מרימה את הקול שלי וכל היום בין מלחמות איתם ...
אשמח להכוונה .

מאבקים וקשיים בין ההורים לילדים

שלום מיטל,
את מתארת בקצרה מצב מורכב מאד: שינויים בהתנהגות, התרסה ומרד, תחושה כללית של מאבק בין הורים לילדים, רצון לשנות את מקום הלינה, קשיי שינה, התפרצויות שלך וכו'.
הדבר הנכון ביותר יהיה לפנות ליועץ משפחתי או לגורם מקצועי אחר, שידריך אתכם ההורים, כיצד לנהוג על מנת להתמודד עם הקשיים שהעלת. ללא טיפול מקצועי, המצב לא ישתפר ורצוי לפנות מיידית על מנת שהקשיים לא יתעצמו.

בהצלחה!

יש מספר אופציות

לחפש פסיכולוג באזור מגוריך עפ"י המלצות או דרך האינרטנט
לחפש יועץ הורים, או מטפל רגשי, דרך מכונים למיניהם או שוב, דרך המלצות פרטיות, קופ"ח, חיפוש באינטרנט.

שיהיה בהצלחה!

למעלה