איך יוצאים מהמצב הזה?

איך יוצאים מהמצב הזה?

אני נימצאת עכשיו בתקופה לא הכי טובה בחיים שלי ולמה? כי כל האנשים שאהבתי ונתתי למענם הכל ניצלו בגדו וכבר לא רוצים בחברתי עד לא מזמן היה לי הכל חברה טובה חבר משפחה תומכת ידידים חברות לצאת איתם ועכשיו לא נישאר לי כלום.... החברה הטובה ממש קינאה בי ולא שמתי לב לזה ואיך שהוא אני וחבר שלי רבנו בגללה וניפרדו (בכיתי עליו המון) החבר שהיה לי כ"כ טוב איתו והוא גרם לי אושר ויכולתי לדבר איתו כמעט על הכל זרק אותי בצורה הכי מגעילה שיש וממש פגע בי ההורים שלי התגרשו לא מזמן אבא שלי כבר לא גר איתנו החברה כביכול שחשבתי שהיא תעשה בשבילי הכל לא תמיד תהיה שם שאני יצטרך אותה ורק למטרות שלך ולעזרה שהיא צריכה ממני היא תיזכר בי בת דודה שלי שהיתה גם חברה שהיתי משתפת אותה בהכל ובוכה לה היא חושבת שאני מנצלת אותה ולא אכפת לי והיא כבר לא רוצה בחברתי ידיד שהיה טוב לי שבאמת אהבתי גיליתי שהוא לא ממש ידיד טוב שלי הוא אמר לי "אנחנו כמו אחים ידידים טובים" כי ידע שרציתי אותו מעבר לידיד אז למה סתם לשקר ולהשלות באנדם ? ידידים כמעט לא נשארו לי כי התרחקתי מהם בקיצור נישארתי לבד אין לי עם מי לדבר את מי לשתף אני כבר לא יודעת מי מנצל אותי ומי לא זה רק בגלל שאני כ"כ טובה ומסוגלת לתת את הנשמה שלי ואף אחד לא רואה את זה אני לא מבינה למה כולם חושבים עלי דברים שהם כאלו לא נכונים בקיצור אני ממש אבל ממש לבד אין לי אף אחד ואני לא יודעת איך לצאת מהמצב שבו אני נימצאת אני ממש מתוסכלת דרך אגב החיים שלי הם ככה : צבא בית ושינה זה נהפך לשגרה משעממת שרק גורמת לי לבכות ולהיות עצבנית ולריב עם ההורים שלי כל הזמן... יודעת שזה ארוך אבל אם תוכלו להגיד לי איך לצאת מזה אני מאוד הודה לכם

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

למה בעצם התרחקת מחברייך? מה קרה שהרגשת צורך להתרחק, להיפרד, להתנתק? לאחרונה אני נתקלת כאן במספר הודעות שמדברות על בדידות וחיפוש אחר חברה וחברים. גם לי הייתה תקופת התבודדות כזו, שבאה מתוך צורך להרס עצמי. חברים זה הדבר שעושה לי הכי טוב בעולם, והתרחקתי מהם כמו שהתרחקתי מכל דבר שעשה לי טוב. אח"כ נאלצתי לעבוד קשה כדי לחזור ולהיות בקשר עם אנשים. לא בגלל שהם לא רצו, אלא בגלל שההרגל - להיות חברותית, נעלם ואותו הייתי צריכה להחזיר.

זה מה שקורה לי

אני אחת חברותית אוהבת סביבה מלא חברים ואנשים ופתאום אני מוצאת את עצמי לבד ועוד בסיטואציות שחבר או חברה הכאיבו לי

אבל מה זאת אומרת- מוצאת את עצמך?

זה לא קורה סתם. חלק מהגורמים למצב הזה תלויים בך, לא? למה לדעתך את מתרחקת ומתנתקת למרות שאת מאד אוהבת סביבה עם חברים?

אני באמת מנסה להיות בסדר עם כולם

ואני לא חושבת שמגיע לי שכולם יזלזלו בי ויעשו מה שבא להם ויפגעו בי.... וזה כואב כי ככה זה אנשים וחבל שהם לא יכולים להבין אותי

s h i r k u s h

New member
../images/Emo24.gif ענקי

קודם כל, את לא לבד, את איתנו פה, ואנחנו איתך תמיד, גם אם זה בצורה וירטואלית אבל עדיין זה עדיף על כלום
את כותבת שחוץ מהמצב של הידידים שבגדו והמצב של ההורים נכנסת לשגרה מעצבנת שגורמת לך להיות עצבנית ולריב עם כולם- אז אולי כדאי לנסות תחביב חדש, לצאת קצת מהשגרה, אולי לשלב התנדבות, לשנות משהו בחיים שלך, להוסיף, לגרוע... כל דבר שיעשה לך טוב בלב.

למעלה