איך יוצאים מזה

טווסית

New member
איך יוצאים מזה

שלום אני בת ארבעים מעשנת גרס על בסיס יומי אחד בערב אבל כל ערב כבר שנים על גבי שנים בדרך כלל זה פשוט מפיל אותי אוכל ולישון יש לי יופי של חיים וגם בעל שיודע לשלוט ולעשן רק כשבא לו אני חושבת שאני די מודעת עברת המון סדנאות ותהליכים והשתחררתי מהמון קליפות אבל לא מזה כשניסיתי להפסיק ההיתי עצבנית כאב לי הראש איבדתי תחשק המיני האמת אני כבר לא אוהבת את ההרגשה שזה נותן לי כבדות עייפות עיגולים שחורים מתחת לעינים בבקר ומאנצ מגעיל כל בקר אני אומרת לא היום לא כל ערב אני מכינה אחד קטן לא יודעת פוחדת לא להרדם פוחדת מחלומות לא יודעת מה דוחף אותי לזה אולי אתם יודעים

ערב טוב לך טווסית ../images/Emo140.gif

וברוכה הבאה, האם באמת באמת אינך יודעת מה זה? להודות על האמת - את נשמעת מאוד בשליטה "אחד בערב ודי..." אינו נשמע לי כהתמכרות, לדעתי שתי קופסאות סגריות ביום (או אפילו קופסא..) היא התמכרות קשה הרבה יותר, מאידך טווסית, את מציגה תופעות של נסיון גמילה לא מוצלח, וחבל. שהרי ברור כי את רוצה להפסיק אך אינך עומדת בפיתוי, הגוף אינו עומד בפיתוי, המערכות, והעיקר הנפש. האם נסית פעם ללכת לישון בלי? ואם כן - מה קרה אז? האם שאלת מדוע את צריכה "ליפול אל תוך שינה חסרת חלומות?" האם יש משהו ממנו את בורחת ואינך יכולה לעשות זאת אלא בעזרת חומרים ממכרים? למרביתינו ברורה עובדה אחת טווסית יקירה, יהא מה שיהא החומר אליו אנו שמים את נפשינו בכפינו עבורו, יהא רצוננו להגמל ממנו גדול ככל שיהא - לבד? קשה ומאוד. בחברותא, בהבנה, בתמיכה, בקבלת האחר ומגבלותיו והבנה את שלנו - אפשר גם אפשר. התשובה הכי קצרה שאוכל ליתן לשאלתך: כי הנפש אינה מוכנה לוותר על מה שהגוף כבר אינו צריך... אנא, השארי איתנו, נשמח לעזור בשעות לא קלות. שבת שלום

dcl

New member
טווסית

קודם כל, טוב שיש לך רצון להפסיק לעשן כי זוהי ההתחלה. את אומרת שעברת סדנאות רבות שעזרו לך אך הן אינן קשורות לגראס ותמיד היה נושא או שניים שלא נגעת בהם. את לא אוהבת את ההרגשה שזה נותן לך ומצד שני פוחדת להפסיק בגלל חרדה או מעין אי ודאות בנוגע למה שיקרה. אולי כפי שברבורה לבנה אמרה, תנסי קודם כל ערב אחד לא לעשן. אל תביאי גראס הביתה יום אחד ובקשי מבעלך לא לעשן יום אחד ולא להביא. לא שמעתי על קבוצות תמיכה למעשני גראס אבל אם את לא מצליחה להפסיק, אולי יש מקום להתייעץ עם איש מקצוע.

למעלה