איך יוצרים קשר עם יהלי?

רותמיקה

New member
לי יש את הטלפון שלו../images/Emo170.gif../images/Emo29.gif

ננה

../images/Emo12.gif הלוואי עליי... ../images/Emo12.gif

(אני מנסה להסתיר את הקנאה...) אה... חוצמזה - היי רותמיקה... מה קורה? אני פיפילית חדשה: -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~- היי...! אני פיפל חדשה שהצטרפה לפורום!!! קצת מידע עליי - חולה על מוניקה והיהודים! אה.. וקוראים לי אלה... -
- -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

רותמיקה

New member
טוב מה איתך?../images/Emo29.gif

ווולקם האני!! מקווה לראותך אותך עוד הרבה!! לאב יו מותק\!!

בואר

New member
אהה../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

את נותנת לי את המספר נכון? חחח... תודה את חמודה!!!!!!!!!!!! חולה עליך!!!!!!!!!!!!!!!! את חמודה!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחח חברה תרגעו.... ../images/Emo168.gif

לדעתי עדיין.... זה ממש לא יפה להכנס ליים פרטיים....

בואר

New member
אני../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

לא באמת רוצה להתקשר... מה אני אגיד:"הלו, יהלי? אני מעריצה" והוא ינתק לפני שאני אספיק להוסיף מלה... זה יותר בשביל הקטע... כאילו יש לי את המספר של יהלי סובול!!!!!!!!! ואאאאאאאה!!!!! **צרחות!!!!!!** **צעקות!!!!!!** אתה יודע... הערצה מוגזמת...

בואר

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

סתאאאאאאאאאאאאם!!!!!!!! מה אני יעשה עם המספר? זה לא כאילו שאני ממש יתקשר אליו או משהו... אז זה לא ממש היה עוזר לי...

שנישחם

New member
בקשר לטלפונים... ../images/Emo105.gif

וואו.... המון זמן לא כתבתי כאן... אבל בכל מקרה לי יש את הטלפונים של יהלי ושל פיטר... ואל תשאלו איך יש לי את הטלפון של פיטר!!! הייתי במפגש של הפורום הכחול... אז בסוף פיטר איבד את הפלאפון שלו אז הוא ביקש ממני את הטלפון שלי לצלצל פלאפון שלו אז הוא צילצל ומאז המספר נשאר שם...:) ומהיום אני מתחילה לכתוב יותר! -
- אני

חחחח מגניב.... ../images/Emo168.gif

אבל עדיין..... באמת... אל תנו את הפלאפונים למי שיש... כי זה לדעתי ממש לא יפה...
ואיזה יופי שרואים אותך
אז אולי תחזרי כבר סופית

Tinkerblack

New member
אני יודעת איפה הוא גר...

יותר נכון חברות שלי יודעות והן אמרו לי...

למעלה