איך יוצרים רשת ין שני מחשבים עם xp

samiboy

New member
איך יוצרים רשת ין שני מחשבים עם xp

יש לי שני מחשבים ולשניהם יש windows xp pro. הצלחתי לעשות שיתוף אינטרנט בניהם אבל איך אני עושה שאני יראה את המחשב השני ב My Network Places שאני יוכל להעביר קבצים. ממש ממש תודה ויום טוב

samiboy

New member
ממש לא ,זה לא עובד לי אני חייב עזרה

הכבלים מחובריםואני לא מזהה שום מחשב ברשת !! קריזה

teen17

New member
זה חייב לעבוד ככה, אולי הכבל הוא

לא מוצלב תבדוק את זה. אם זה עדיין לא עובד נסה להכניס לכל כרטיס רשת כתובת IP סטטית משותפת מקבוצת C כלומר תן למחשב 1 את הנתונים הבאים: IP: 10.10.10.1 SubNet Mask: 255.255.255.0 ולמחשב השני תיתן את הנתונים הבאים: IP: 10.10.10.2 SubNet Mask: 255.255.255.0 ואחרי זה תפעיל מחדש את שני המחשבים וזה אמור לפתור את הבעיה. אם זה לא עובד תכתוב כאן ואני יגיד לך מה לעשות בנידון.

samiboy

New member
זה לא עובד לי,עשיתי מה שאמרת..

כבר עשיתי את זה ממזמן וזה לא עובד לי. אל תשכח שיש לי windows xp pro אני שמעתי שצריך להיות ביוזר מסויים בשביל שזה יעבוד

teen17

New member
נכנת בשני המחשבים כאדמיניסטרטור?

או כמשתמש קצה? אתה צריך להיכנס כאדמין ואז לשנות.

JaMeS_b0nD

New member
תפעיל את האשף!

אלוהים- זה כזה פשוט!!! תפעיל את האשף של הקמת רשת ביתית וזהו! תדאג רק ששני המחשבים יהיו על אותו CLASS ושלשניהם יהיה אותה קבוצת עבודה, זה הכל!

samiboy

New member
מה כוונה שאני יפעיל את האשף?

אתה יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה וכך בחשבון שיש לי שני כרטיסי רשת במחשב אחד כי יש לי משחב עם adsl. אז אם תוכל תכתוב לי באנגלית כי יש לי windows xp pro באנגלית. תודה!

samiboy

New member
זה משנה באיזה יוזר אני יהיה?

כי כרגע אני בשני המחשבים administrator. אז זה משנה באיזה יוזר אני ישתמש?

samiboy

New member
ואם יש לי שני כרטסי רשת?

כי יש לי במחשב אחד adsl ובשביל שיהיה רשת צריך עוד כרטיס רשת אז יש לי בחשב אחד שני כרטיסי רשת, האם זה יכול לשנות לי את ההגדרות ל adsl??

samiboy

New member
שומע עשיתי מה שאמרת לי לעשות ו..

וזה לא עובד. עשיתי בשני המחשבים set up a home or small office network וכל מה שהוא ביקש ועדיין אני לא רואה את המחשב השני ברשת. אני לא יודע אם זה קשור אבל בשני המחשבים אני כיוזר administrator

samiboy

New member
האמתי שאני לא ממש מבין את היוזרים..

אבל אני יודע שכרגע בשני המחשבים אני משתמש כאדמניסטטור הזה. אני לא הבנתי מה צריך לעשות עם היוזרים.

dov98

New member
כדאי מאד שתכנס לadsl.org.il כי יש

שם המון מידע בנושא

nir-vana

New member
בניתי רשת לפי ההוראות

שנמצאות כאן: http://www.adsl.org.il/adsl-share.htm וזה עובד מצוין (בניגוד לטענת בזק באתר שלהם שאי אפשר לחבר שני מחשבים לאי.די.אס.אל) שים לב שבחיבור שני מחשבים (peer2peer) הכתום והירוק מוצלבים כמו גם הכתום-לבן עם הירוק-לבן.

למעלה