איך יורדים במשקל במהירות

אמלה2

New member
איך יורדים במשקל במהירות

התחלתי דיאטה בעצמי. אני אוכלת שלוש ארוחות ביום. די בריאות. ובעמצא שום שטויות אם בא לי משהוא אז זה פרי או קרקר לחמית. הבעיה היא שההנקה גורמת לי להיות רעבה ואת הארוחות שאני אוכלת אני אוכלת פי שתיים ממה שהייתי פעם. ז"א אני צריכה לאכול יותר כדי לשבוע. ואז אמנם בסופו של יום אכלתי רק 3 ארוחות אבל כל ארוחה הייתה גדולה. אולי גדולה מדיי. גם יש לי כמה ימים טובים שאני אוכלת טוב וממש מצליחה לשמור על הפה שלי ואז יש לי שבירה של יום יומיים ושוב... זה בגלל החופשת לידה קשה לי להיות כל היום בבית (ועוד בגשם ממש זה כל היום בבית גם בשבת) ולשמור על הפה שלי. כבר שלשה חודשים אחרי לידה ועוד לא הורדתי כלום. בשבילי הישג זה שלא עליתי. יש למישהי רעיון לדיאטה שהיא הרגישה שהייתה קלה יחסית לביצוע גם אם את בבית כל היום?

sorinherb

New member
כל כך הרבה אנשים שיש להם בעיה אני ז

אים את מעוניינת בתשובה עייינית וודאית צרי קשר ב במייל [email protected] ואסביר לך כיצד זה די פשוט!!

sorinherb

New member
לא אבל

לא ....אבל הפורום חושב שאים אני מסביר /מסבירה את מהות הפתרון אז זה פרסומת כך שמי שרוצה ובאמת מעוניין/מעוניינת שתיצור/ייצור קשר. מה הבעיה להסביר דרך מייל זה יותר נורמלי אין סודות יש מייל אין בעיה יש תשובה

1אורניתה

New member
מדוע אינך עונה את תשובתך

בפורום עצמו וגורמת לבנות לפנות אליך במסר!!

sorinherb

New member
י אחר כך אומרים שהכל פרסומת

עדיף שאענה לכולם במייל כך אף אחד לא נפגע או מרגיש לא בנוח

liat ליאת

New member
לא קשה להבין...

שאם מדובר בפרסומת, אז... או שאתה מ"הרבבלוף" או דברים אחרים מהסגנון הזה. רוב הבנות שנכנסות לכאן מעוניינות באכילה נכונה ובעצות לגבי תזונה נכונה, ולא דברים מהסוג שאתה מוכר.

sorinherb

New member
תני לבנות לדבר בישמם!!!!!

לא להכליל ולא להשמיץ בבקשה כי אולי העצות שלי כן יועלו למישהו בפורום הזה לכי תדעי.

liat ליאת

New member
אז ככה...

מההודעה הזו אני מסיקה שמדובר במוצר של "הרבלייף" <או כמו שאומרים הרבבלוף>. מעבר לכך, הניק שלך גם הוא נותן לגיטימציה לכך, כשבהודעה ההיא חתמת בשם "סורין" אני מבינה שה-herb הוא קיצור של הרב.... זהו. עד כאן ליאת כגשש בלש. ולקינוח - אני מצרפת כתבה של ynet מהיום על מוצר כזה.

חן123

New member
מציעה לך לקרוא במאמרים

את האירוח של טובה קראוזה, יש שם חלק לא קטן שדן בדיאטה בהנקה

1אורניתה

New member
אין חיה כזאת

במהירות לרדת במשקל זה ע"ח הבריאות. ומה שיתאים לי לא יתאים לך,העקרונות הבסיסיים הם איזון קצת מכל דבר! אם החולשה שלך היא מתוק ופחממיות,את יכולה לעבור תהליך "גמילה" קטן ע"י זה שתמנעי במשך שבועיים מסוכר ומוצריו וקמח לבן,נסי במקום,אורז,בורגול,פסטה. תראי את ההבדל תוך יום. אבל גם בדיאטה כזו חשוב שתאכלי מהכל!!! אני אישית לא משתמשת בדאייט אבל את יכולה לנסות מעדי חלב דאייט.

אתי אתי

New member
לאט...

תבדקי, לפעמים יותר ארוחות ביום גורמות לנו לאכול פחות, כי מגיעים פחות רעבים לארוחה. ואל תתפתי בשום אופן לאף דיאטת בזק. זה מזיק, זה משמין בסופו של דבר, וזה גרוע שבעתיים אחרי לידה!!!

למעלה