איך ייתכן שכלום לא משפיע עליי

איך ייתכן שכלום לא משפיע עליי

חצי שנה אחרי ניתוח.
ירידה של 17 קילו.
סוגרת בתדירות די נמוכה.
כשבועיים אחרי הניתוח כבר יכולתי לאכול ה-כ-ל כולל ה-כ-ל
בלי שום כאבים , תקיעות , כאבים , בחילות או כל דבר אחר שמתואר אחרי הניתוחים האלה.
השבוע סגרתי על 8.25 ועדיין לא מרגישה שום הגבלה !
אוכלת באגטים , בצקים , סלטים וכל הבא ליד.
אמנם כמויות הרבה יותר קטנות כי אני שבעה ממש מהר
אבל הייי , איפה כל התופעות שאמורות להיות?
איפה האוכל שאמור "לא לעבור"?
איפה המאכלים שהגוף שלי "לא אמור לקבל טוב"?

מישהו מכיר את התופעה?

מצד אחד שמחה שזה ככה
מצד שני די מוזר...

אשמח לשמוע

קוביd1

New member
שלום לטולי חתולי

הסגירה שלך גבוה ,יש מקרים אומנם לא רבים שאין הגבלה ברמה כזאת של סגירה ,אני מציע שתסגרי עוד 1/2CC
ותראי מה קורה ,חוץ מזה תשתדלי לא לאכול מאכלים עתירי קלוריות ,אולי במקום הבגטים תאכלי סלט ירקות, דגים ,עוף
שישביעו אותך בלי הרבה קלוריות

קובי

אופירA

New member
מנהל
8.25 ועדיין אין הגבלה מספקת - זה מקרה נפוץ

זה מצב נפוץ בהחלט, לא מוזר. אמנם לא רוב המנותחים יחוו אותו, אבל מנותחים רבים כן.
הם ירגישו הגבלה משמעותית יותר רחוק.

הנחות היסוד שלך לא נכונות, ומכאן התמיהה.
איך את יכולה להגיד "כלום לא משפיע עלי" אם ירדת 17 קילו אחרי חצי שנה, בלי שעדיין יש לך הגבלה מספקת?
ואם את שבעה מהר והכמויות הרבה יותר קטנות?

שבוע אחרי הניתוח כמעט כל המנותחים יכולים לאכול ה-כ-ל כולל ה-כ-ל. הם רק לא ינסו לעשות זאת, כי יש כללים שמאוד חשוב להקפיד עליהם, לשם החלמה טובה של הקיבה והתייצבות טובה של הטבעת מעליה.
לא צריך לנסות ולהסתכן - אני מבטיחה לכולם שהם יוכלו לאכול הכל, כולל לחם ופופקורן שרוף אחרי שבוע מהניתוח. רק שהסיכוי גבוה מאוד מאוד שהם ישלמו על כך מחיר כבד או קל, לטווח קצר או לטווח ארוך. טוב לא ייצא מזה. מבטיחה לכם...

התופעות של אוכל לא עובר, נתקע, כאבים - מופיעות כאשר יש הגבלה רצינית. אצלך היא עוד לא הגיעה, ו-8.25 זה בהחלט נורמלי שזה עוד מוקדם.
אני לא שמעתי שיש מצווה שיהיו מאכלים שהגוף שלך "לא אמור לקבל טוב". אני עוד לא נתקלתי במאכל שהגוף שלי לא מקבל טוב. שלא עוברים לי בטבעת, עם שתייה לפני האכילה והקפדה על כללי האכילה הנכונים. אני אוכלת חופשי לחם טרי בכמויות קטנות.
אז תשמחי מאוד, וזה לא מוזר.
אני אחרי חצי שנה ירדתי פחות מ-7 קילו, ורק בחצי השנה השנייה התחלתי לרדת בקצב. ובכל זאת הייתי שמחה מאוד, ולא ציפיתי לירידה יותר גדולה בחצי שנה, כאשר הסגירות שלי היו מתונות ולא היתה לי עדיין הגבלה מספקת.

למעלה