איך יכול להיות שגם בגיל מבוגר אנשים בתולים?

afdsgkiwer23

New member
איך יכול להיות שגם בגיל מבוגר אנשים בתולים?

למעוניינים בהכנסה נוספת מהבית בחברה ישראלית גדולה במגוון עבודות ותפקידים לבחירה, שכר גבוהה 5000-10000 ש"ח בחודש לפרטים נוספים אפשר לפנות למייל: [email protected]
או להיכנס לקישור הבא:
http://yanivhaim25.wix.com/makemoneyfromhomewrw
ולמעוניינים לעבוד בעבודות בחו"ל (לא מהבית) יכולים לפנות למייל [email protected]

tayarsh1

New member
כנראה קראת את השירשור לי קודם אני בתול בן 35

הסיבה לזה מורכבת מהרבה סיבות שונות, אחרי הכל אתה לא נרדם לעשרים שנה ויום אחד קם בן 35 בתול
המכנה המשותף של כל הסיבות השונות הללו זה חוסר ביטחון עצמי
גדלתי ללא הרבה חברים אמיתיים אלא רק חברים מזדמנים כך שמיומנויות חברתיות לא ממש פיתחתי
בגילאי התיכון הייתי מוטרד מאד מזה מחברים יתרשמו מהצורה החיצונית שלי כך שלא שמתי לב להרבה ולא רכשתי חברים שבאמת הכירו אותי, כך שלא התפתחתי במישור החברתי - לא יצאתי במטרה להכיר אנשים (בנות), לא ידעתי איך לדבר עם בנות המין השני הייתי מאד לחוץ בקרבתן הייתי ממש הדיוט בקרבת בנות וכךהתקדמתי לצבא ללא כל מיומנות וכשאתה עובר מסגרת אחרי תיכון ללא המיומנות הזה אתה אוטומתית מרגיש אווטסיידר ומרגיש מאד רע עם עצמך (הייתי סגור בחדר 4 שנים) וכשאתה אח"כ מחליף מסגרות אתה לא מצליח למצוא שותף שיעזור לך בבעיה המביכה שלך ואח"כ אתה מפסיק לנסות ואתה מוצא את עצמך בן 35 וכנראה גם בן 36 וכן הלאה ללא כל נסיון רק עם כעס מרמור ללא חברים (אני אודיע לך שאני אתקע לעצמי כדור בראש) אתה רואה את העולם מתקדם ואתה נשאר במקום וזהו
אז ככה מגיעים לגיל כזה עם בתולים!

ספאם

למעלה