איך יכול להיות שזוכים במכרזים במחירים כאלו.

NETANELD

New member
איך יכול להיות שזוכים במכרזים במחירים כאלו.

http://cgi.ebay.com/8K-Gold-Carve-LOVE-Heart-Pendant-Necklace-Watch-NC007_W0QQitemZ270173671019QQihZ017QQcategoryZ84607QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem זו רק דוגמא אחת מני כמה שראיתי,זוכים במכרזים במחירים מצחיקים,איך המוכר לא עוקב אחרי המכרז,הרי ברור שהוא הפסיד ובגדול במקרים אלו!

או שכן או שלא...

1) יכול להיות שזו מכירה שנועדה רק למשוך לקוחות לחנות שלו... 2) יכול להיות שהוא קיבל את זה במתנה כשהוא הזמין מוצר אחר... 3) יכול להיות שהוא באמת הפסיד כסף... אבל מה זה משנה לך? מתאים לך המוצר והמחיר...תקנה
אני הזמנתי פעם טבעת מצופה זהב עם יהלום ויצא לי עם המשלוח 70 שקל...היהלום היה כל-כך קטן והטבעת כל-כך מכוערת אבל עשיתי את זה רק כדי לראות על מה מדובר. לקחתי את הטבעת לחנות תכשיטים...והחלפתי אותה תמורת זוג עגילים ששווים 250 ש"ח...אישתי יצאה מבסוטית מהקניה הזו.

NETANELD

New member
אתה צודק,אבל...

גם אם הוא קיבל את זה במתנה אין שום סיבה שהוא ימכור את זה בחינם בעצם כשלהציע את המוצר למחירה עולה לו יותר. ואני אומר את זה בתור אחד שגם זכה במוצר במחיר 0.01$. כמוני כמוך,רציתי לראות באת איך זה עובד והאם זה אמיתי.

SmartGlobe

New member
הוא לא הפסיד אלא הרוויח!

מה שאתה לא מבין שהמוצר הוא מוצר פשוט (שמיוצר בסין) שעלותו מס. דולרים בודדים. עלות המשלוח מהונג קונג לאוסטרליה למוצר כזה היא פחות מדולר כך שאם הוא מכר את המוצר כולל משלוח ב 9$ לדעתי הוא הרוויח. מוכר עם למעלה מ 2000 פידבקים רק השנה קשה לי להאמין שהפסיד בגדול כפי שציינת.

למעלה