איך יכול להיות שמתקשרים שבכללי צודקים פתאום טועים?

איך יכול להיות שמתקשרים שבכללי צודקים פתאום טועים?

נזכרתי שיש מתקשרת מסויימת שלרב הייתה אומרת לי דברים נכונים ופתאום פעם אחת לפני כמה שנים כשהייתי לא יודעת נניח קרוב לשלושים היא אמרה לי שהתת מודע שלי ממש רוצה ילד או משהו כזה ואיך לומר בעדינות המחשבה שיהיה לי ילד גורמת לי לרצות לקפוץ מהחלון...
כלומר אולי במהות הרוחנית שלי אני אוהבת ילדים אבל כרגע בפיזי ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא.

והיא גם אמרה את זה בביטחון

מבחינתי ילדים זה המתכון הבטוח לחיים מהגיהנום

מעניין מאד גם לי היתה בדיוק אותה התנסות והמתקשרת שלי גם לא ל

לקחה שום "אחריות" על מה שאמרה
לי היא אמרה שהגדול שלי שהרגיש ממש רע בסדר גמור והוא קצת התייבש וזקוק לנוזלים ולא ממש צריך פינוי למיון
בפועל לא הקשבתי לה ומיד פניתי אותו למיון בלי לחכות דקה ,כשהגענו לשם מצבו הפך ליותר קשה והוא היה במצב של כמו בלי הכרה שלושה ימים
באותו היום שפינתי אןתו הוא גם נזקק להנשמה
בקיצור יכולתי לשלם מחיר מאד יקר אם הייתי מקשיבה לה

וואיי וואיי לכן אומרים בענייני בריאות לא להסתמך על מתקשרים

שמחה שלא הקשבת לה בסוף:)
הקטע הוא שגם מתקשרות הכי טובות בעולם טועות. לי מישהי אמרה שבחור לא מתאים לי ונכון שאישית לא ניצלתי את המומנטום ( כשהייתה אשׂ), אבל ידעתי בהחלט בביטחון שיכל להיות והיא אמרה בשיחת טלפון הראשונה ראית שזה לא זה ושיחת טלפון ראשונה זה ממש אבל ממש לא משמשת כאבן בוחן מהניסיון שלי הרבה פעמים שיחות שאחרי הופכות לטובות יותר החיבור נוצר אחריהן בקיצור... אני הגעתי למסקנה לא להסתמך על תקשורים בכל הנוגע לתחום הרומנטי.
וכן גם מתקשרת עם אחוזי הצלחה ניכרים עדיין אדם והיא לא יודעת הכל ובאופן אירוני אילו השאלות שהכי חוזרות על עצמן בתקשורים מלא גברים ובעיקר נשים מיואשות שואלות כל הזמן על האחדים שלהן

אני גם מאמינה שגבר ואישה או כל זוג אחר

גם אם אחוזי ההתאמה שלהן יחסית נמוכים ( בוא נאמר 30 אחוז התאמה 70 אחוז לא), אם הם יעשו עבודה עצמית ויבואו אחד לקראת השנייה מבחינתי הם יכולים להיות זוג לדוגמא ככה שיסלחו לי המתקשרים אבל בנושא הזה אין להם גושפנקא

דבר ראשון נורא הפריע לי הביטחון שבו נאמרו הדברים

ואיך בדברים מהותיים מאד היא סירבה לתת לי תשובות ככל שחשבתי על זה ז יותר ניראה כמו הימור מושכל
והקגם בנושא הזוגיות שכתבת יש אמת בדברייך

אבל דנה הכל מדוייק היא הגיעה אלייך בגלל

חלק בתוכך שהיא שיקפה. את צריכה לבדוק מה מסתתר בתת מודע שלך ולמה זימנת לעצמך התנסות כזו.

כי בסופו של דבר המטרה היא ללמוד להיות קשובים לעצמינו

( מה שרב האנשים כולל אני לא..), ולהפוך את התת מודע למודע כדי להצליח להבין את החיים ולבחור אחרת סך הכלל התת מודע מנהל את ההצגה. יש פה נושא של חוסר אמון תחשבי מה זה בא להגיד לך. ( אני אשמח לשמוע).

קארל יונג אמר: "עד שלא תהפוך את התת-מודע שלך למודע, הוא ינהל

את חייך ואתה תקרא לזה גורל.”

נ.ב. מה שמעלה את השאלה אז מה נשאר לגורל אחרי שהופכים אותו לתת מודע

לדעתי אלוהים

מכין לכל נשמה שקים של טוב ושפע שממתין רק לה ולא לאחרת בשבילה במיוחד
אבל כדי לקבל את הטוב הזה צריך לעבור תהליך מסויים של להיות מוכנים לקראתו כי אדם לא תמיד באמת מסוגל להכיל טוב. וכשהאדם מוכן הטוב מורעף עליו בלי חשבון עם שפע בעל פוטנציאל אינסופי תלוי בכלי כיבול שלו ואז גם ניסים מתרחשים יותר בטבעיות

לא סיימתי להוציא את הכעס שלי על כל המתקשרים בעולם

אני לא אעשה את זה אישי למרות שיש לי בהחלט שמות אישיים במזווה.
מתקשר טוב ( נניח לצורך הדוגמא שהוא טוב), רואה את הפוטנציאל של האדם ושהוא לא מממש אותו אז הוא אומר לו תאהב את עצמך, תטפל בבעיה הזו והזו והמתקשר חושב שהוא יצא מידי חובה והאדם כבר מוכן להתמודד עם חייו זה ממש לא נכון.
רב האנשים לא יודעים לנהל רגשות ובטח לא יודעים איך לבצע אהבה עצמית אז כשמתקשר עולה על דפוס או נותן עיצה ולאדם אין כלים ליישם אותה העיצה של המתקשר שווה כקליפת השום. אם מתקשר לא נותן כלים קונקרטים ורק יוצא בהצהרות כלליות הוא ממש לא תחליף לטיפול והוא עדיין משאיר את האדם מבוסס באותו מצב.
לקשקש על החלק הרוחני בעיני פחות עוזר בעיקר משום שרב האנשים לא יודעים איך להיות אדם. ומסוכסכים עם התכונות האנושיות שלהם יותר מאשר עם הרוחניות. ללא בסיס פיזי ורגשי מוצק החלק הרוחני יכול ללכת לעזאזאל מבחינתי

כל מה שכתבת נכון ויפה

למתקשרץ שלי היו באמת מלא כוונות טובות
אין לי שום מילה על הכוונות שלה והנכונות שלה לעזור לי
ובאמת הרגשתי שנשארתי עם הרבה תובנות ובלי יכולת ליישם אותן
אבל במקרה הזה פשוט לא הקשבתי לה ,וטוב שכך וממש הצלתי אותו ממצב הרבה יותר גרוע
אבל מה יכולתי לעשות עם כל התובנות שלה ?!
הרי
אם הייתי מיישמת אותן או תובנות נוספות הייתי היום במצב הרבה יותר גרוע בחיים ועם עצמי לבד
מה שמעניין שי היא אמרה לי שהיא מתקשרת עם אלוהים ואת אומרת שהיא שיקפה את הרצון הפנימי העמוק שלי ועדיין לא הרצון שלי עבד וגם לא אלוהים שנתן תשובה שגויה ברמה קריטית
המסקנה שאפשר להסיק מזה שיש לי רצון פנימי מאד חזק אבל גם מאד שגוי
לא השפעתי בתת מודע שלי על המציאות בכלום
המציאות הקשה טפחה על פניי
ותובנה נוספת ממך שתקשור זה בעצם הצפה או הבנה של התת מודע שלי ולא דיבור עם איזה יישות /אל חיצוני

או שיכולת הכיבול שלי לטוב מאד מוגבלת

ואני לא מבינה למה ?
כי אני באמת ובתמים רוצה שיהיה לי טוב ,אמיתי ופשוט
ואף פעם בחיי לא זכיתי לקבל משהו פשוט וטוב הכל הלך ברע ובכאב

תוספת וגם בחיים יש הרבה תחומים

אז אולי בחלק מהתחומים הכלי כיבול שלך מושלם ובאחרים עדיין צריך לתקן.

את באמת אובייקטיבית במה שאת אומרת? כלומר האם לאחרונה

הכל הלך רע ובכאב? או שמאז שעברת תהליך הטוב גדל ברמה מסויימת?
על כל פנים הכל ניתן לשינוי לאמונתי האישית. וכן צריך לחפש כלים כי לא תמיד אפשר לבד וגם מתקשרים בעיני ( שוב זה שזה בעיני זה לא חייב להיות בעינייך), הם לא ממש מטפלים ( כלומר הם יכולים אולי לטפל באנרגיות אבל בעיני כשהם עושים תקשור זה לא תחליף לטיפול), ככה שאולי הם יכולים לתת זויות ראייה ומחשבה ואפילו תקווה אבל העבודה ממש הם רק אולי נותנים את הכיוון זה ממש לא מספיק לטעמי לביצוע עבודה אישית מקיפה
טוב הלכתי לבלוע חיידקים ידידותיים
וזה שאני אוהבת להטיל ספק ולמתוח ביקורת זה לא אומר שצריך לקחת הכל לכיוון המיואש והמפוחד בחיים. יש את שני הקצוות
כמה שאני נשמעת מלחמתית וממורמרת אני באותה מידה אופטימית ( אבל טוב אני אדם די דואלי ואולי עם פיצול אישיות יותר מאדם ממוצע
)

אני חושבת שתקשור יכול לערב המון דברים

שמסיטים את התקשור מהדיוק שלו. לכן יש לקחת רק מה שמחזק וחומר גלם שניתן לעבוד איתו מהתקשורים ואת כל השאר להשמיט. לדעתי.
אני חושבת שבכללי שליליות באה כדי למצוא חיוביות
פחד מגיע כי הוא רוצה שנמצא ביטחון קשיים מגיעים כדי שנמצא קלות וכדומה.
מעבר לזה אני לא יכולה לתת לך כי אני לא מטפלת אני רק אדם עם שאלות עוצמתיות. וללא קשר אני כן חושבת שהשפעת על עצמך באחוז ניכר וכתוצאה זה בטוח בא לידי ביטוי במציאות כי כל שינוי מציאות פנימית גורר שינוי מציאות חיצוני ברמה זו או אחרת. אם יש עוד עבודה אולי אבל זה לא מבטל את המאמץ וההצלחות שהשגת עד עכשיו

ולגבי המתקשרת הספציפית הזאת אני חושבת

שמשכת אותה ספציפית בגלל משהו אצלך באותה מידה יתכן שהיו מתקשרים שנותנים לך תשובות מספקות יותר. אבל מבין כולם איכשהו היא הגיעה אלייך והתנדבה לעזור.

דבר ראשון ,וזה ממש ברור לי שתליתי יותר מידי תקוות/ציפיות בתק

בתקשורים האלה
זו היתה נראת לי אמת צרופה וממש ממש האמנתי ונאחזתי בזה
דבר שני יש דברים שהשתנו לטבה בחיי ואין לי בזה ספק ,מבחינת תפיסת החיים שלי ,השמחה והאמונה בטוב ,אבל בגלל שהאמת המרה טפחה על פניי זה מאד מאכזב וכואב
דבר שלישי ,ברור שמשכתי את המתקשרת הספציפית הזו לחיי בגלל צורך מסויים שקיים בי ובגלל זה גםפ היה לי מאדדדדדדדדד...מאד.....קשה לשחרר כשראיתי שהדברים שנאמרו לא תאמו את המציאות
אגב הבאתי פה רק דוגמא אחת מאד קיצונית אבל יש לי עוד דוגמאות והן לא פחות קיצוניות (שולחת לך דוגמא בפרטי)

למעלה