איך יכול להיות?!

dana10101

New member
איך יכול להיות?!

אני עד לפני חודשיים התאמנתי עם מאמנת אישית פעם בשבוע והגענו שנינו למסכנה שהגענו לתוצאה ומעכשיו אלך בדרכי לבדי לפי תוכניות שונות שעבדנו עלייהם במשך החודשיים האחרונים התמדתי באותה מידה על סדר אימונים הלכתי לפי התוכניות ממש כמו בפעמיים הנוספות בשבוע שהייתי מתאמנת באותו תקופה איתה בחודשיים האלו חל שינוי מסת השריר שלי ירדה (הרגשה וגם לפי שקילה מיוחדת) ואחוזי השומן שלי בגוף עלו!וכמו כן המשקל מראה את התוצאות!(עלייה) אני מרגישה שאני מתאמנת בצורה סדירה אוכלת בצורה סדירה ללא שינוי אך לא מבינה מדוע באה ההרגשה/הירידה הזאת??? מכאן אני פונה אלייכם הייתי רוצה את עזרתכם מה אני יכולה לעשות בכדי לעצור את הירידה ולעלות במסה

הר ניר29

New member
אדפטציה של הגוף

חבל שנרמז לך או נאמר להמשיך באותה רמה ובאותה שיטה. גם בהיבט התזונתי עלייך לשנות כל הזמן, לפעמים לעשות הפסקות קצרות בדיאטה. ובהיבט האימוני, כמובן שי לשנו את שיטות האימון ואת המינונים ואת העצימות. אני ממליץ לך להפגש עם אנשי מקצוע אחת ל חודש אלערך על מנת לקבל הנחיות ובקרה על אימון. בהצלחה

dana10101

New member
תודה על התגובה

לא נרמז לי! נאמר לי אפילו לשנות ועלות משקלים אך הגוף פתאום התהפך לו בחודשיים מקצה לקצה

הר ניר29

New member
את צריכה לעשות אדפטציה

שינוי מחודש בתפריט שלך, ובתוכנית האימון שלך

oridoron77

New member
איתי

תקן אותי אם אני טועה "אדפטציה" כערך שווה להסתגלות אבולוציונית של אורגינזים חי. משמע היא בעצמה אינה יכולה לעשות אדפטציה, אלא לדוודא שזו תקרא (ע"י הפעולות שהזכרת). אורי

למעלה