איך יראה הבן זוג האידיאלי שלכן?

איך יראה הבן זוג האידיאלי שלכן?

שלי נראה ככה

ritarita

New member
בו נעלים עין שמדובר בכלל בדוגמנים..

כי את האידיאל שלי..אי אפשר למצוא שם.. הוא יותר קרוב למציאות..(והמציאות יותר טובה מהאידיאל המקובל) ולא..אני לא מדברת על מי שיש לי כבר..

אמממ.. ברור שדוגמנית!!!

האמת כרגע הסתכלתי שוב על התמונה והאמת היא שזה מפחיד כמה היא דומה לחברה שלי.... אז דוגמנית? ברור שזה מה שאני רואה כל בוקר כשאני מתעורר.

ritarita

New member
אם במקרה החברה שלך נראית דוגמנית

אז אחלה! זה לא אומר שזה האידיאל של כולם..וכולם/ן צריכים להראות ככה.. אני דווקא אוהבת קצת (או יותר) שיער על 'הבחורים שלי':) ואם יש קצת בטן זה גם לא נורא..ויותר מדי חטוב..זה לעיתים כבר דוחה אותי קצת.. אולי כי התרגלתי לגיא שלי.. אולי כי אני פשוט 'נדלקת' מהמילה אידיאל בשנים האחרונות.. ולא במובן הטוב

ritarita

New member
אגב..הלוואי ובעתיד הלא רחוק...

המילה 'דוגמנית' לא תהיה נרדפת לאידיאל..ולמידות מסויימות.. אני חושבת שבהרבה מאיתנו יש פוטנציאל לדוגמנות.. מוצרים שבהם נראים אנשים שנראים יותר כמוני..מדברים אלי יותר..

אפרופו דוגמניות.....(ערוץ 3 בכבלים)

מישהיא/וא ראתה את התוכנית הטופ מודל הבאה בערוץ 3? הייתה שם אחת עם לופוס שהגיעה לשלב הגמר, אני הייתי בטוח שהיא תנצח אבל היא לא. בכל אופן היה שם פרק מרגש כשהיא סיפרה שהיא חולה. דרך אגב ביום חמישי כשאני וחברה שלי חזרנו לבית שלי (יותר של הורים שלי
) אז החלטנו לספר להם שאנחנו מתכוננים להנשא ולכן כדאי שהם ידעו על הלופוס. הם קיבלו את זה טוב כי הם אוהבים את חברה שלי מאוד ואיחלו לנו מזל טוב
הדבר היחיד שאני מצטער הוא שלא סיפרנו להם את זה קודם. שיהיה לכולם אחלה בוקר ואחלה של שבוע

gaia20

New member
מתחתנים???../images/Emo24.gif

מזל טוב
וממש כיף לשמוע שההורים שלך קיבלו את זה בטוב

תודה ../images/Emo140.gif

תודה תודה... החלטנו להתחיל להזדרז כדי שנוכל להתחיל לחשוב על תינוק, ולנסות עכשיו ולא מאוחר מדי. למרות שתכננתי להתחתן בערך בגיל הזה פתאום זה נראה כל כך קרוב. עכשיו אנחנו מתכננים את הפגישה הראשונה בין ההורים שלי לשלה... היא אומרת שזה יהיה מצחיק בגלל הבדלי התרבויות אני מתפלל שזה יצא בלי נפגעים חחחחח... שיהיה לכולם אחלה של בוקר

Fire Wolf

New member
כך אני ניראת

רק צריך לקחת בחשבון פנים יותר עגולות מהסטרואידים.....

ל3

New member
ראיתי את התוכנית בערוץ 3

הבחורה עם הלופוס הייתה מדהימה ולפי דעתי הגיעה לה לזכות בתואר לא בגלל שאני מדזהה איתה אלה פשוט בגלל שהיא הייתה יפיפה לדעתי וגם עם אישיות מתוקה. מה שבטוח- לאור מידותיה ופניה הלא עגולות היא לא על סטרואידים

r i k i 2 1

New member
מה השם של הבחורה עם הלופוס?

סתם מסקרן אותי כי אני ראיתי רק את 2 הפרקים האחרונים של התוכנית ומעניין אותי לדעת מי מהן חולת לופוס-הבלונדינית הרזה שבגדה בחבר שלה? או השחרחורת האסייתית ? זו לא זו שזכתה כי כתבתן שלא ולפי דעתי הגיע לה לזכות היא באמת הכי יפה

למעלה