איך ישראייר? אני חייב עזרה!

VictorianPeach

New member
איך ישראייר? אני חייב עזרה!

אני אמור לטוס בקרוב לניו יורק והמקום הפנוי היחיד עם מחיר שהוא עוד איכשהו שפוי היה בישראייר. בחיים שלי לא טסתי איתם ואין לי מושג איך זה. יש להם מטוס אחד וזה נשמע לי קצת מפוקפק... מישהו יכול בבקשה לתת לי קצת פרטים? איך המטוס? איך השירות בטיסה? האם יש בידור כלשהו? וכו' כל אינפורמציה תבורך! תודה רבה.

sean biv

New member
אתה יכול לראות את בשירשור של,,,

כמעט תעונה בJFK כמעט התנגשות ב- JFKו שלזינגר ו 16:54 | 21/07/05 http://www.nrg.co.il/online/1/ART/961/383.html

Matan103

New member
טוב, בואו לא נלחיץ את הבנאדם

יש כמה מטוסים שטסים לאירופה ובתוך הארץ, ומטוס אחד שטס לניו יורק. (767) בקשר לבידור, מסך אחד גדול בכל מחלקה. מראש, קח איתך ספר או משהו בסגנון כי אם תהיה רחוק מהמסך זאת תהיה בעיה. בקשר לשירות אין לי מושג ואשמח אם מישהו יוסיף עוד מידע.

טסתי בישראייר לניו יורק בקיץ שעבר

להלן רשמי: השירות חביב. חטיפים ושתייה קרה חופשי אך הארוחות קטנות ופחות טעימות בהשוואה לאל על. המטוס מעט אטי יותר (767ER), או שאולי המסלולים שנבחרו לטיסה היו שונים, על כל פנים הטיסה הייתה ארוכה מעט יותר מהרגיל. ייתכן שהדבר נכון גם לגבי טיסות אל על שמבוצעות במטוס מאותו דגם (לקנדה ולשיקגו, לדעתי). רמת התחזוקה של מערכת החשמל בתא הנוסעים לא יותר מסבירה: נורות הקריאה לא עבדו, בשתי הטיסות. המחיר היה אטרטקטיבי מאוד, 707 דולרים לטיסת בתקופת חגי תשרי, ולכן מי שלא בררן יכול להיות מרוצה. לגבי רמת התחזוקה הטכנית, שהיא הפרמטר החשוב ביותר: על כך אין לי מושג. מי שיכול להשכיל אותנו, יבורך עברי

Gruv

New member
תחזוקה

ישראייר מקבל שרותי תחזוקה מלאים מאלעל על מטוסי 757 לכן התחזוקה שם כמו כול מטוס באלעל. לגבי מטוסי ATR ,מאנשים שעבדו פעם בישראייר בתור טכניים התחזוקה ברמה נמוכה - חוסכים. 767 בשנה שעברה היה מקבל מ אלעל השנה זה יותר מדי יקר בשבליהם אז היום ישנו נציג של איסלנדאייר בארץ שחותם להם על השיחרור המטוס לטיסה ובדק מטוסים נותן את שער השרותים . אני ישית רואה שהמטוס טס וטס ופשות אני לא רואיתי אפילו פעם שפתחו לו מנוע כאלו אין תקלות (סתם דוגמה) .אבל אין חיה כזות . לאומת יש דבר בשם MEL זה משהו בסיגנון אישורים היתרים שהיצרן מגדיר מה מותר ומה אסור ומגביל את המטוס בהתאם ומאפשר להמשיך להטיס לפי המגבלות שהוא כותב.

למעלה