איך יש לטפל בטרור הפלסטינופת!

sanlee

New member
איך יש לטפל בטרור הפלסטינופת!

1. יש להרוס מידית את כל מחנות הצבא והמשטרה ולטווח אותם מהאויר מהיבשה. ולמוטט את הרשות לטרור הפלסטינופת. 2. כל מוסד רישמי של הרשות יש להחריבו עד היסוד.וכל מבנה השייך לראשי המחבלים ממפעלים וכלה בבתים שיפסידו את כל רכושם הפרטי שצברו. 3.לרדוף את כל ראשי הרשות על מנת לפגוע בהם ובכול ראשי אירגוני הטרור, לבצע זאת במקביל במספר רב של יעדים בו זמנית ,ולא ביעדים בודדים. 4.חוסר הודאות תגרום להם להשקיע מאמצים בהשרדות ולא להקצות זמן לתכנן פיגועים . מיעוט האמצעים גם יקטין את האופציה לבצע פיגוע. 5. יש לדאוג שלא יפגעו אזרחים תמימים על מנת לא ליצור אהדה למפגעים יש להבין שמלחמה מסוג זה לוקחת זמן ודורשת סבלנות וכח עמידה בלתם לא ניתן לנצח סוג כזה של טרור. 6. אך אם ננקוט באמצעים שהצגתי מעלה ניתן גם למגר את הטרור גם אם המחיר שיגבה מהם יהיה מחיר כבד מאוד ושהעולם יצעק עד קץ הימים.

אלי.

New member
אוי, כמה שאתה צודק ...

זה מזכיר לי ימים רחוקים, כשהסתובב פה איש בטחון שהיה משכמו ומעלה בעניינים אלה (ולדעתי, גם לא היה ויכוח על זה). הוא היה מסתובב עם אג`נדה בטחונית בהירה ומוחלטת, המתארת בפרטי פרטים איך צריך למגר את הטרור. והיו לו קבלות - האיש כיסח לטרוריסטים של שנות החמישים את הצורה, ואפשר להגיד שפחות או יותר הוא הצליח לנטרל את הטרור דאז. גם בשנות ה-70 הוא סידר למנהיגי הטרור טרור נגדי, שגרם להם לכתת חניתותיהם למזמרות. בשנות ה-80 הנ``ל כבר היה מעבר לביצוע בפועל, אבל עדיין היו לו רעיונות טובים איך למגר ואיך לשבור. הוא אפילו השתלט על מיקרופונים, בכדי להצהיר על זה קבל עם וועידה. מה שבטוח - מאז שנות ה-40 ועד היום, רשומים בפנקס ה ``קוהינור`` התורן שלו כל השלבים שבתוכנית האולטימטיבית למיגור הטרור. והיום - הוא הגיע לפסגה. הוא יכול להוציא את הפנקס, לקרוא, להזכר - ולפעול.

sanlee

New member
הדרך היא נכונה בגלל שהיא צודקת!

מאחר ואני גדלתי על ערכי הציונות הקלסית שמושתת על צדק שבא לתת פיתרון ליהודים בארץ ישראל, ואין פיתרון צודק ממנו . ובגלל הכשרתי הצבאית הפתרון זה ,ממצה לדעתי את היכולת הפרקטית לבצע אותו ,בשלוב עם תבונה מדינית. התוכנית המוצגת היא בראשי פרקים . ויש אפשרות לתרגמה על ידי לתוכנית אופרטיבית מקיפה שבה אני עוסק מעת לעת בתחום הנדון.

למעלה