איך כדאי להתחיל שוב

צימבי

New member
איך כדאי להתחיל שוב../images/Emo122.gif

בעבר עשיתי קורס בסרףפוינט בדולפינריום אבל העסק התמשך מאוד ולא הייתי כל כך רציני בעניין כיום אני באר שבעי (לזמן מה) אבל עם נגישות לאשדוד ולאשקלון לים הייתם מציאים לעשות קורס חדש? את הקודם עשיתי לפני שלוש שנים ולא ממש הצלחתי לגלוש בסופו נהנתי לאללה ואני רוצה לחזור ולנסות. כדאי ללכת למועדון לשכור ציוד ולנסות או לעשות עוד קורס? אשמח לשמוע הצעות

kiteaway

New member
בוא לכינרת,,החוויה המתקנת

אני מאמין שהקורס נימשך כי לא היו תנאים,רוח,לך לא היה זמן וכו,,,בקיייט אווי מציעים לך את החוויה המושלמת של רוח זמינה כול יום ,,לימוד איכותי ובטוח,,ציוד מיתקדם,,בקיצור ההמלצה שלי זה להגיע ליום ועדיף ליומים לכינרת,,ואתה חוזר על הגלשן כמו גדול מומלץ בחום תראה פרטים נוספים באתר www.kiteaway.co.il 098666991 בהצלחה

צימבי

New member
אבל הכינרת זה לגולשים ותיקים?

כתוב כאן די הרבה כי הכינרת זה לגולשים ותיקים לא? חוץ מזה אם אין לי ניסיון בגלישה מה הרעיון להכנס ישר למרכז הכינרת

kiteaway

New member
כינרת למתחילים,,רק באמצעות סירה,,אחרת סכנה

אתה צודק ב100% הגלישה בקירבת חוף בכינרת לגולש מתחיל היא סכנה,,טכניקת הלימוד היחודית של קייט אווי מאפשרת לך להיתנסות בגלישה בעומק ובמרחק רב מהסכנה שמחכה לך הקירבת החוף,,קח אין לך שום יכולת להיפגע,,ואתה עדיין חווה את הרוח המצוינת של הכינרת,,כאשר תגיע למרחק של 500 מטר מי קו החוף אתה תעלה לסירה והציוד יקופל ותחזור אל החוף באמצעות סירת מנוע אם בירה קרה ביד,,

hagit oz

New member
נראה שאין ברירה ../images/Emo7.gif

היי, לאור מה שכתבת אני אסכם את זה בכך שלא נראה לי שיש לך ברירה ועליך להתחיל קורס מחדש, אבל באמת שזה לא נורא, אם אתה רוצה ללמוד לגלוש כמה שיותר מהר ובכמה שפחות סכנות עבור עצמך והסובבים תלמד בבית ספר מסודר שיוכל לסייע לך. בשלב הזה אל תקנה ציוד, אל תשכור ציוד, פשוט מאוד תעשה קורס ואז תמשיך להתקדם לעבר רכישת ציוד. חגית עוז

להמשיך

אין חובה לעשות קורס מלא אלא להמשיך שיעור שיעור ולראות את ההתקדמות שלך (במקרים רבים אין צורך בכל השיעורים שמרכיבים קורס מלא). באשדוד ואשקלון אתה תתקל במקרים באותה בעיה של חוסר רוח שמאפיינת תקופות ארוכות בים התיכון ובעיקר את הדרום שלו ולכן יש מצב שהקורס שלך שוב יימרח. באילת אנו נכנסים לתקופה נהדרת (כמובן ללא הבטחה לרוח יומיומית) וכאן מבוצעים הקורסים עם מדריך אישי צמוד, סירת מנוע שמלווה אותך לאורך כל השהות שלך במים, ציוד כמובן ומכשיר קשר בקסדה כך שהמדריך "יושב" לך באוזן לאורך כל הזמן עליו אתה משלם. לשכור ציוד (במקרה ומישהו עושה את הטעות הבטיחותית הזאת ומשכיר בכלל) שלא תחשוב על זה!!!!! - בטח לא לאחר שלא סיימת קורס ולא גלשת ונגעת כל כך הרבה פעמים. שיהיה בהצלחה

למעלה