איך כדאי להתייחס אליה?

Skar FaSe

New member
איך כדאי להתייחס אליה?

איך מתנהגים ? קורה שיוצא לך להתקל במישהיא , שנדפק לך משהו עם בחורה ( באופן אבסורדי לגמרי - ממש על סתם ,והיא מתיחסת אלייך כמו לאידיוט, ליצן, ,פחדן וכולך Bull - shit) היא לא אומרת לך את זה ,אבל זה היחס שאתה מרגיש ממנה.. אבל איך מתנהגים כשאתה נתקל בה בכל מיני מצבים? מועדונים , בארים,הופעות, תערוכות או אפילו מסיבות יום הולדת כי יש לכם חברים משותפים - וזה בכלל מצב דפוק ...

נגשים אומרים ״Hello" חיבוק ונשיקה , ועפים מהאזור שלה? שומרים מרחק? מתעלמים לגמרי?

אם אתה מרגיש שיש משהו להתנצל עליו - תהיה גבר ותתנצל.

תפתח את הקלפים על השולחן. תסביר מה אתה מרגיש. אולי תזכה כך לשמוע גם את הצד השני.

הכיוון שהציעה החמניה המגורענת נשמע לי מצוין.

כולנו שוגים, כולנו בני אדם. אם שגית זה לא מפחית מערכך; אם התנצלת ותקשרת בגלוי, זה אפילו ממנף את השגיאה במידה מסויימת לטובת ההכרות הפתוחה עם האדם האחר או לפחות לטובת הפתיחות שלך כלפיה וכלפי עצמך. כמה כוח יש בכנות: "התנהגתי כמו אידיוט... אני יודע את זה... ואני מתנצל על כך", זה כבר שם אותך במקום שבו אינך האידיוט, אלא זה שהתנהג כמו אידיוט.

קרמבו341

New member
כמה דברים

א. אני בטוחה שהיא לא חושבת עליך את הדברים האלה, זה רק בראש שלך. היא בטח מאוכזבת ממך וחושבת שאתה לא רציני, אבל מכאן ועד לדברים שכתבת המרחק גדול.
&nbsp
ב. תהיה נחמד וקורקטי. תגיד שלום מנומס ואולי נשיקה קטנה על הלחי אם אתה רואה נכונות מצידה. לא הייתי נכנסת לשיחות איתה, פשוט כי זה יכניס אותך לסרטים אחר״כ תבלה חודשים בלנתח כל מילה. חבל על האנרגיות.

Skar FaSe

New member
- זה לא ״רק בראש שלי״ ~ ״

כל מה שכתבתי, זה מה שאני מרגיש מהיחס שבא ממנה
- וזה גם מסתדר עם ההגיון
זה גם קל לפרק את זה לפרטים;
הקטע עם הפרחים - אתה מרגיש יחס של בחורה אוהבת ואומרת לך בפירוש שהכל אפשרי - ובתגובה אתה שולח לה פרחים - היא נורא מההפתעה מחייכת בקטע של אהבה, מצפה להמשיך טבעי - ואז אני נעלם , לא עונה לה על ה - sms. " תודה״. והמחמאות שהיא שלחת לי , ונעלם מהאופק במקום כשהיא
מוכנה להכלמלהפגש איתה - אידיוט- ליצן)
- בהתחלה היא הייתה מאוכזבת אבל כשהתחלתי להתנצל , והיא קלטה שאני מצטער אז היא חשבה שאני מפחד מכל הקטע , ולא מתאים לה בחור שחושב שהוא לא בליגה של הבחורה- היא גם אמרה לי שהיא רוצה שהבחור יהיה יותר בטוח ואני מראה לה את ההיפך ( אני מדלג על ים פרטים) וגם הקטע עם המנורה- אלה שהגיבו , לא מכירים את הסיפור אז הם הגיבו באופן אוביקטיבי , אם היו מכירים את הרקע , יש מצב שהיו מגיבים אחרת - גם אנשים אחרים אומרים לי שזאת הייתה התנהגות של אידיוט. אני לא הולך להרבה מקומות , בגלל שאני יודע שהיא שם - והקטע שפגשתי אותה המקרה לפני כמה חדשים, קלטתי שאני כבר לא עושה לה טת זה, עבר הרבה זמן, והפעם היא לא נתנה לי צ׳אנס ... הייתה קרה אלי, וקלטתי זלזול כשניסיתי ליצור קשר איתה אחרי שנפגשנו במקרה

למעלה