איך כובשים גבר?

night mistress

New member
איך כובשים גבר?../images/Emo121.gif

ואני לא מדברת על גופנית..אלא נפשית.. איך אני כובשת אותו? זה מה שהאשה הזו רוצה לדעת הפעם..שאלה מטומטמת אומנם אבל מסקרנת.. בעיקר לאור השאלות האחרונות של אנשים על סקס וזמן וכו'.. אני אישית מאמינה שיש קשר בין השניים אבל בטוח שיש עוד גורמים..קדימה, תעלו רעיונות..

ebony

New member
מההיכרות שלי איתך../images/Emo9.gif

מספיק שתדברי איתו.... בכלל לדעתי צריך לכבוש אותו מנטלית... להיות עצמך וזהו זה מה שעובד

night mistress

New member
../images/Emo9.gif

אני חושבת גם שצריך לשחק אותה קצת לא מעוניינת..לתת לו ספייס לא?

Sefy

New member
מצטער, משחקים יובילו רק למשחקים

תהיי אמיתית, תהיי את, אל תנסי להשתנות רק בשבילו, תעמדי על מה שאת רוצה ואוהבת ואם זה גבר ששווה יותר מאגורה שחוקה הוא יעריך ויואהב אותך בשביל זה. תהיי שווה לו, לא מעליו ולא מתחתיו אלה אם כן זה בסקס

GraspOfAir

New member
לי זה לא עושה את זה

אפשר לתת לו את ה"ספייס" בדרכים אחרות: קנטרנות (Tising) הדדי, דברים שטותיים, צחוק עצמי, אתגר אינטלקטואלי. כשבחורה משדרת לי שהיא לא מעוניינת, אני פשוט עוזב. לא רוצה להיות היכן שאני לא רצוי.
אויר לנשימה

yonadava

New member
אותי..

אני יכול לציין בחורה אחת בלבד שהצליחה לכבוש אותי. האתגר שהיא הציבה מולי. גם האינטלקטואלי, גם הפיזי (איך בדיוק אני משכיב אותך) וגם הכללי (איך אני מתמודד איתך) - השאירה אותי איתה. אני פשוט נהנתי מהאתגר.

night mistress

New member
רגע רגע..

אם לא היה אתגר פיזי לא היית איתה היום? כי זה גם סוג של משחק.

yonadava

New member
אה..

אני לא ממש בטוח למה התכוונת. בכל מקרה, אני כבר לא איתה היום. היא קצת הגזימה עם האתגר (הבחורה דפוקה על כל הראש).

unicornus

New member
../images/Emo79.gif לכבוש גבר?

תחייכי בהרבה אושר ועם כל הלב תקשיבי תמיד גם אם הראש כואב
תזכרי שרומנטיקה זה קטע נדיר זרעים של אהבה ופרפרים היא תעיר תנסי לא לחזור על טעות פעמיים כשאת נמצאת בחוץ וחם תשתי הרבה מים תהיי פשוט את כי, בלי לנסות לשחק איך שבא לך ומתי שמתחשק אישה תשיג כל גבר וזה לא סוד כמוס ידידך הסוס

Vdrums

New member
לא לשחק משחקים זה הכי חשוב.

את רוצה לכבוש? תראי שאת מתעניינת בו ולא לנסות למשוך אותו באף כדי שהוא ירדוף אחרייך. זה לא מושך בכלל...

מיקצב

New member
לכבוש גבר

חייב להיות חיבור ראשוני. קיים בינכם כזה , או שתיאורטית את שואלת? תאורטית , אני מאמינה שצריך כמו בכל תהליך של שיווק למכור את עצמך , וכל האמצעים כשרים , כמו במלחמה.....

למעלה