איך כותבים את השם שלי בערבית?

o a k y

New member
מממ איי לומד ערבית בבית ספר..

נראה אם יצא לי: اذوب قز אני חושב שכותבים ככה. נכון?

aiz1983

New member
שאלי לי אליך מנסי !!

אני רוצה גם לכתוב בערבית ! איך אני עושה את זה ? צריך תוכנה מיוחדת ?

GL0BAL

New member
תנסה להוסיף את זה

תעבור להתחל
לוח הבקרה
אפשריות אזור ושפה
שפות
ולבחור בפרטים ולהקיש על הוספה ותבחר ערבית ואשר את זה אם אין לך ערבית שם תצרך את דיסק ההפעלה

aiz1983

New member
يعطيك ا&#

I HAVE A PROBLEM TO CHANGE IT BACK ֱ HOW CAN I TURN IT BACK TO HEBREW ?

GL0BAL

New member
תחזור על הפעולות שעשיתה ו ../images/Emo26.gif

ובפרטים תלחץ על סרגל שפה ותסמן את האופציה הרשונה ותאשר על זה .. עכשיו יש לך למטה בשורת המסימות את השפות שמוגדרות אצלך ותוכל לבחור בינהם HE = עברית AR=ערבית EN = אנגלית תסמן את ה HE כדי לכתוב עברית

aiz1983

New member
עזר אבל ....

לא יודע זה עוד מתנהג מוזר ברוב התוכנות ולא כמו פעם ... ובכלל - באייסיקיו אי אפשר יותר לכתוב בעברית .. אגב- GLOBAL, ספר קצת על עצמך (שם, גיל, מקום מגורים, תחביבים ...)

GL0BAL

New member
הכול מעודכן בכרטיס האשי ../images/Emo13.gif

לגבי השפות אתה מחליף באותה צורה כמו שהחלפתה בסוף משורת המסימות

aiz1983

New member
אבל עדיין לא רשום

איפה אתה גר מה התחביבים במה אתה עוסק ? ( אל תפחד אני לא ארים עליך מסוק..
) אתה נשמע איש חביב ביותר !!

GL0BAL

New member
../images/Emo13.gif

אני תושב נצרת כעת נולדתי בחיפה וגרתי שם עד 1990 ועברתי לנצרת למדתי אלקטרוניקה ועובד כחשמלאיי בימים אלה אוהב לבלות ולהכיר אנשים נחמדים כמו כן אוהב לשחות ולרכוב סוסים שזה התחביב שאני הכי אוהב זה בקצור ..... בימים הבאים נכיר יותר טוב מה לגביך מאיפו...

aiz1983

New member
דקה לפני שאני חוזר לצבא ...

אני בן 20, גר בקריות ואוהב גם בילויים , אינטרנט והרבה הרבה מוסיקה. מאוד אוהב לטייל בצפון ו"לרבוץ" בפאבים. הפעם הבאה שאני אהיה בבית תהיה כנראה רק בסופ"ש הבא- העוד כשבוע וחצי. אז עד אז להתראות! שבוע טוב ובהצלחה לכל התלמידים בשנה החדשה! אלסלאם עליכם יעטיכ אלעאפיה אללה יסאעדכ ויברכ פיכ, אנא ראיח ללג'יש הלא ...
ביי ביי

בכותרת אפשר לכתוב מספר קטן בלבד

של אותיות ערביות, משהו קצר בלבד, כי כל אות מופיעה בקידוד יוניקוד-אסקי, כלומר ב-7 תווים! וכידוע מספר התווים בכותרת מוגבל. אבל בהודעה עצמה אין הגבלת אורך. طلمون سيلفر Тальмон Сильвер ტალმონ כן, וברכות לרגל פתיחת הפורום, ונקווה שלא יאפשרו ללכלך אותו.

למעלה