איך כותבים בגליפראית - מדריך

limors2

Active member
זה אדיר!

אבל ממש מסובך
ודורש יכולת ציור עיגולים, שאין לי.

ailag

New member
מגניייייייב

אז אפשר לקרוא את מה שכתוב על העריסה של הדוקטור? ראיתי את הקונפידנשל שדיברו בו עם המעצבת של הכתב הגליפראי וזה מרשים, ההשקעה וכל זה. היא גם הצביעה על זה שלדוקטור הראשון יש פוסט-איט נוטס על הקונסול שכתובים כביכול בגליפראית בכתב יד... (ההשראה? שעוני יד, בין השאר)

DontEvenBlink

New member
הילדה הזאת לא אמיתית

ראיתם את האתר שלה?! אין משהו שהיא לא יכולה לעשות... היא בונה גאדג'טים, כותבת מוסיקה, מכינה משחקי מחשב, מצלמת סרטים, מציירת, עובדת בפוטושופ, כותבת רומן, ממציאה שפה חדשה.... והיא כתבה שהיא בכיתה י"א.

טוב. יבוטלו השמות החד-מיניים בפאנדום הזה.

קודם בחורה שקוראים לה "קייל" עכשיו בחור קוראים לו "לורן". לא מקובל עליי. זה מאוד מבלבל!
מעכשיו לכל אחד יש שם שחברתית מקובל שהוא גם לזכרים וגם לנקבות. אני אתחיל - אני דניאל.

John the Savage

New member
נייס טריי, אבל ...

זה רק אם את כותבת את השם שלך בעברית. באנגלית Danielle זה רק שם של בנות, ואילו Daniel זה שם לבנים, ואפילו ההגיה קצת שונה. פעם הייתי בטוח שהשם שלי, סלע, לא יכול להיות שם של בנות. אבל לא מזמן נתקלתי גם במישהי שסיפרה שלבת שלה קוראים סלע. ובאנגלית מצבי עוד יותר בעייתי כשאני מאיית את השם שלי Sela.

ובדיוק בגלל זה השם שלי הוא אוּבר שם.

תקרא לילדים שלך בשם דו-מיני אבל גם כשהם יכתבו אותו אי אפשר יהיה להתבלבל.

OKDeSign

New member
אז אמ אני מכורה.

ואומנם לא כתבתי שירים בגליפראנית, אבל כתבתי שמות שלי ושל עוד כמה חברים.. ובקרוב שגם יהיה לי משהו מקורי לכתוב אולי אתחיל עם משפטים וזה *חוסר חיים*

למעלה