איך כותבים ככה או ככה:

MiA Y MaNuEl

New member
תעזרו לי גם עוד קצת לכתוב מכתב..קצר

תודה!!! הינה מה שאני רוצה לכתוב: היי קמי אני _____ ואני בת 16. רציתי להגיד לך שאת שחקנית מאוד טובה ושאני רואה את המורדים כל יום!!! בהצלחה בהמשך!!! אוהבת אותך מאוד _____ (שם)... והינה איך שאני פירשתי תקנו אותי בקשה: hola cami soy _____ y tengo 16 anos. queria decirte que sos/eres muy buena actrisa y que veo rebelde way todos los dias... suerte por adelante!!! te quiero mucho ____ ואת הקטע של "בהצלחה בהמשך" תוכלו לכתוב לי גם איך כותבים לזכר....תודה רבה רבה!!!!

havigal

New member
מכתב ל-mia y manuel

את מפגרת? את באמת מאמינה שהמורדים יבזבזו את הזמן שלהם בין ההופעות בלהתכתב בפורום של תפוז? אם כן אז את באמת פתי מפגרת...

MiA Y MaNuEl

New member
את מפגרת שאת לא קולטת!!!!

אמרתי שאני כותבת להם פה??? מה אני סתומה כמוך?? אם את לא יודעת לקרוא אז זאת לא אשמתי מותק...תחזרי לכיתה א'!!! כי אני כתבתי שיעזרו לי לפרש...ואז אני כותבת להם מכתב... וגם בחיים לא חשבתי אפילו שהם יבואו לפורום תפוז...באמת הם מלאים בהופעות איך בכלל יכולת לחשוב שמישהו חושב כך?????...פחפחפחפחפח....פיגור!!!!

dd120385

New member
טוב....

hola cami soy תרשמי את השם שלך.... אומריםactris ולא actrisa te deceo suerte//// זה ההמשך בסוף אני מאחלץ לך....

../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifכנסי...

ההבדל בין sos ל- eres הוא שמשתמשים ב-sos בארגנטינה וב-eres בספרד... במקרה שלך תשתמשי ב-sos...

MiA Y MaNuEl

New member
שיט!!!

טוב נו מילא לא הצלחתי להביא להם וכבר הייתי בהופעה... וגם ידעתי שזה SOS אבל למטה אמרו לי שזה ERES אבל שיהיה.... לא נורא...חח...

כנסי לפה דחוף!!!

אני אחות של מריאור שחר ואני יוכלה למסור להם דברים ממעריצים!! תסרקי לי את מה שרצית לתת להם ואני אביא להם.... אוהבת,

יש לי בקשה טקנה

את יכולה להביא לי את האימייל שלך אני צריך לשלוח לך בקשה קטנה לאחותך וזה לא משנה עם המורדים בארץ או לא פשוט יש פרוייקט חדש בבניה של המורדים ואני רוצה אותה בפנים

היא מרשה לי להביא לך את האייס שלה..

אני אומר לך את המספר איי סיי קיושלה...אבל אל תאמר לאף אחד אחר!! תשלח לי הודעה ואני אתן לך אותו...

Yoss25

New member
תקון

ההבדל אינו גיאוגרפי (ספרד או ארגנטינה) אלא בהטית הפןעל SER לפי שם הגוף שני יחיד. בספרד וכמעט בכל העולם הדובר ספרדית משתמשים ב- tú והטית הפועל תהייה tú eres. בארגנטינה משתמשים ב- vos וההטיה תהיה vos sos מסיבה זו שונה ההטיה של כל הפעלים בגוף זה, לא רק הפועל SER להבדל בין buen ו- bueno לא נכנס למונחים דקדוקיים אבל אם מלווה (ומתאר שם) יהיה זה buen כמו ב- buen día, buen amigo אם לא יבוא לאחריו שם (אך יכול לבוא לפניו) הצורה תהה bueno כמו ב- un día bueno או כשאנחנו רוצים להגיד סתם "טוב"

למעלה