../images/Emo24.gifתורי להודות למי שהכיר לי...
תודה רבה מכל הלב לנני55 ולקובי3 שנמצאים פה בפורום,שהכירו לי את מאיר לפני כמה שנים. ובזמן, כי אם לא באמת הייתי הופך למפלצת... לא ממש שמעתי הרבה עברי באותה תקופה , וחשבתי לעצמי , נו נשמע עוד איזה אחד... הם הביאו לי את "מודה אני" ושמעתי ושמעתי ככה ברקע עד שהגיע "אדם צועק את שחסר לו" ומאז זה קרה. ואם כבר אנחנו בתודות, אני רוצה להודות למאיר, שאני חייב לו כל כך הרבה שאני מרגיש שפיספסתי את יכולתי להחזיר לו כי אני מכיר אותו רק מאחרי מותו. לאחר שכל הדיסקים שלו "שקעו" וממש תורגמו למחשבות שבנו את המחשבות שאני מסתובב איתן היום, הרגשנו תברים שלי ואני , יודעים מה? הגיע הזמן להכיר לכם : הברנז'ה הנתנייתית קובי3 , SHABLULY , נני55 , YOSSNET , ילד חורף , ואני איך זה מתקשר , המממ... רצינו כ"כ לעשות משהו לזכרו של מאיר, משהו!.... בדקנו כבר במוזה בנתניה (מקום שמאיר היה מופיע בו בעברו) , ובסוף הוקם לו פתאום "מועדון מאיר" שלא שהיינו לרגע "עצובים" על הקמתו , כמו שהיינו עצובים שבטח לא יבואו לאיזה ערב בנתניה...אז הלכנו לערבי המועדון. וכך נולד לו הפורום הזה, YOSSNET פנה לילד חורף שהוא גם ככה כבר היה מנהל של פורומים פה בתפוז, ואמר לו בוא תעשה לנו בית. ככה שהמנהל הלוגיסטי של הפורום הוא ילד חורף אבל המנהל התוכני הואYOSSNET שמבלה לו כרגע בחו"ל כי ילד חורף עדיין קצת בצעירותו בכל מה שקשור במאיר......... החו"ל ועוד קצת הן הסיבות שעדיין אין עמוד שער לפורום ועוד תכנים, אבל הברנז'ה הנתנייתית נותנת עבודה ויש כבר מאמרים אקורדים וקישורים ודברים יפים שייעשו את הפורום הזה לא רק למקור להחלפת דברים בינינו , אלא למקור מידע הרחבה או אפילו העשרות בכל מה שקשור במאיר... (מי שיכול ורוצה לעזור מוזמן בחייאת תעזרו....) ובגלל זה אני כזה שמח שאנשים פה הציעו את מפגש הפורום , ויש כבר קבוצה די מתרחבת של כאלו שיענו להצעה כי אז אולי בכל זאת יתקיים איזשהו ערב אחד או אולי כמה שמוקדשים אך ורק למאיר ואך ורק באינטימיות. רק דבר אחד שכבר אמרתי - לדעתי לפחות צריך לחכות עוד טיפ טיפה שYOSSNET יחזור מחו"ל כי סה"כ הוא תכלס המנהל ויזם פה את המקום... וואוו, מצטער על ההודעה המתישה אבל זה גם ככה כמה דברים שרציתי כבר להגיב בכמה הודעות אחרות אז פשוט צירפתי... לילה טוב