איך כל שבוע אני קמה עם תקווה

איך כל שבוע אני קמה עם תקווה ../images/Emo14.gif

תקווה למשהו אחר לא חשוב מה רק שיהיה אחר ואיל אני אף פעם לא לומדצ...

היי צעקה אילמת, שבוע טוב ../images/Emo6.gif

אני חדשה פה, עוקבת אחרי האחרים, קוראת את "תקוותך"... רוצה להגיב ברשותך, מצד אחד תקווה זה יופי, היא נותנת המון כוח לשרוד, לעבור עוד ימים ושבועות לחכות לבאות, מצד שני, זה קצת לא פייר לקוות, או לפחות לא מספיק, משום שלקוות בלבד, זה להטיל את האחריות לאושר הפרטי שלך על מישהו אחר שיעשה אותך מאושרת.. אין דברים כאלה חמודה, בכדי שיהיה משהו אחר, בכדי שיהיה טוב יותר, צריך שיהיה לו בסיס, ואת היחידה שאמורה לבנות, ליצור את הבסיס הזה. החיים לבד, לאחר פרידות וכאלה, מלמדים אותנו משהו חשוב, כל מה ש"קורה" לנו, הוא בזכותנו, או בגללנו..... הרבה אור ואהבה לכולנו, והמשך יום מקסים, גילי פרי

עוד משהו על תקווה..

מצד שני לפעמים התקווה זה כל מה שנשאר לנו.. אז לוותר על הדבר האחרון שמחזיק אותנו?

עננים.

New member
יש למרכז את התקוה שלך לדברים קטנים

ואחר כך לטפס לתקוות גדולות יותר ואז, להתעורר בבוקר עם תקוה קטנה בלב, ולישם אותה, תתן לך הרגשת גאווה, דרכה תוכלי להמשיך לקוות לדברים יותר נישגבים בהצלחה עננים

ענת@11

New member
רוצה לספר לך משל קטן על צפרדעים

שתי צפרדעים נפלו לכד חלב עמוק. הן הסתכלו וראו ששפת הכד גבוהה ורחוקה. צפרדע אחת התחילה לפרפר במרץ בנסיון לצאת. אמרה לה השניה "בשביל מה את מתאמצת, זה אבוד" לא עשתה כלום וטבעה. השניה המשיכה לדווש. החלב הפך לגבינה והיא הצליחה לזנק החוצה. תנחשי בעד איזו צפרדע אני? לקום כל בוקר ולהתאכזב מחדש זו נבואה שמגשימה את עצמה. ברור שתתאכזבי. למה שישתנה משהו? אולי אם את תעשי מעשה יהיה סיכוי לבוקר חדש ללא אכזבה?

ברונטית

New member
"עוד לא אבדה תקוותנו"...

ואני מוכרחה לומר לך, צעקה, שאם למרות שגם הימנוננו אומר שהתקווה בת שנות אלפיים, ואת עדיין קמה בכל שבוע עם תקווה למרות שזו שנת 2001 - הרי שזו ברכה כשלעצמה... רק תקווה, רצון ושאיפה למשהו טוב יותר, שונה, משופר - יביאו אותנו אל התוצאות המירביות ! שלא תיגמר לך התקווה לעולם !

עננים.

New member
ברוני, תיקווה או אמונה?

מה יותר משמעותי, משפיעה?? היכן יש להתיחס לתקווה, והיכן יש להתיחס לאמונה? מתי לפעול עפ"י התקווה, או עפ"י האמונה? עננים

ברונטית

New member
האמונה מולידה את התקווה...

היי עננים !! שמחה לראותך כאן !! וכפי שכבר אמרתי - ברגע שיש אמונה - יש לנו תקווה שאכן יבוא היום ואמונתנו תקבל צידוק. ללא אמונה - (ולא חשוב במה- העיקר להאמין) - אין תקווה. וללא תקווה - אין טעם לחיים. להאמין - ולקוות...

עננים.

New member
ברוני מתקווה נולדת אמונה, לא?? ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

יש לי תקווה (במימד העמוק וההשרדותי ביותר) לחיות ומתוך כל אני מפתח אמונה המגבירה את היכולתי לישם את התקווה. יותר מאורח הפתח מילון מה שלומך?. עננים

מתולתלת

New member
אמונה?

במי או במה זה מאוד תלוי אם היא מאמינה בשם או מאמינה בגבר שלה או מאמינה בה עצמה ?????????? כך גם התקווה שמה יהיה בסדר במה שהשם "מבטיח" "מבקש" או............ בגבר שלה במה שיפתח את העינים ויבין משהו או בה שתתגבר על הכל ????????????????. לקוות תמיד צריך אבל להאמין בימינו לא כדי להאמין בכולם ולהכל אולי רק לקוות

זה מזכיר לי פנטזיה איתה אני הולכת

לישון בערב וקמה אל אותה מציאות בבוקר. התקווה\פנטזיה שלי : 90-60-90... אז ככה - זה לא חלום - זה אפשרי, אבל צריך לעשות משהו "בשביל מדינה" ע"מ להגשים את הפנטזיה הזו. כנ"ל לגבי התקווה שלך- צעקה אילמת, אנו יוצרים במו ידינו את המציאות שלנו. ארועים או מצבים שלא קשורים לכח עליון (בריאות למשל) ניתנים לשינוי בידינו... ואולי צריך לצעוק במלוא גרון???

למעלה