איך לאכול נכון מנדרינה, ועוד דברים

  • פותח הנושא 22BB
  • פורסם בתאריך

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
הייתי רוצה לומר שיש סיבה מדעית או לפחות

גסטרונונימת, אך לא.

זה התחיל מכך שאוהבת לכרסם את הלבן כמעט עד עד לירוק החיצוני של קליפות האבטיח, את קליפת המלון על בוריה, את החלק הפנימי של קליפות הבננה והמקבילה בקליפות התפוזים.

מאיפה בא הרעיון - מהגברת אמא שלי.

ואז כל מיני חבר'ה, נפעמו לאור יכולת העיכול שלי, נתנו לי כל מיני אתגרים (הגריעינים של פלפלים, ליבות תפוחים), ויום אחד ניסינו קיווי.

מאז התרגלתי לקרצף הקיווי, לאכול את הקליפה מסביב ואז את האמצע. פרוסות של קיווי מרגישות לי לא טריות...

הסכמתי לנהל, לא התחייבתי להיות נורמלית..
 
הזכיר לי שהיה אתי בצבא מישהו שהיה חוצה

כך את האבוקדו, מפזר עליו סוכר ואוכל בכפית.
 
למעלה