הייתי רוצה לומר שיש סיבה מדעית או לפחות
גסטרונונימת, אך לא.
זה התחיל מכך שאוהבת לכרסם את הלבן כמעט עד עד לירוק החיצוני של קליפות האבטיח, את קליפת המלון על בוריה, את החלק הפנימי של קליפות הבננה והמקבילה בקליפות התפוזים.
מאיפה בא הרעיון - מהגברת אמא שלי.
ואז כל מיני חבר'ה, נפעמו לאור יכולת העיכול שלי, נתנו לי כל מיני אתגרים (הגריעינים של פלפלים, ליבות תפוחים), ויום אחד ניסינו קיווי.
מאז התרגלתי לקרצף הקיווי, לאכול את הקליפה מסביב ואז את האמצע. פרוסות של קיווי מרגישות לי לא טריות...
הסכמתי לנהל, לא התחייבתי להיות נורמלית..
גסטרונונימת, אך לא.
זה התחיל מכך שאוהבת לכרסם את הלבן כמעט עד עד לירוק החיצוני של קליפות האבטיח, את קליפת המלון על בוריה, את החלק הפנימי של קליפות הבננה והמקבילה בקליפות התפוזים.
מאיפה בא הרעיון - מהגברת אמא שלי.
ואז כל מיני חבר'ה, נפעמו לאור יכולת העיכול שלי, נתנו לי כל מיני אתגרים (הגריעינים של פלפלים, ליבות תפוחים), ויום אחד ניסינו קיווי.
מאז התרגלתי לקרצף הקיווי, לאכול את הקליפה מסביב ואז את האמצע. פרוסות של קיווי מרגישות לי לא טריות...
הסכמתי לנהל, לא התחייבתי להיות נורמלית..