איך לאמן באימון אישי...

YogevBO

New member
איך לאמן באימון אישי...

אני רוצה להתחיל לאמן מתאמנים באימון אישי. תוכלו לרשום לי סכמה איך מתבצע אימון אישי, מה התפקיד שלי בתוך האימון מה אני משנה בין אימון לאימון וכו'.

כמספר המאמנים כך מספר טכניקות האימון

לכל מאמן יש את השיטה שלו, כל מאמן רואה את תפקידו בצורה שונה, יש כאלה שהם מאוד דומיננטיים באימון, יש כאלה ששמים את המתאמן בחזית האימון, יש כאלה שעובדים רק בחדר כושר, יש כאלה שנמצאים רק בחוץ..., אתה חייב למצוא מה אתה הכי אוהב לעשות ואיפה אתה הכי אוהב להיות ! זה יהיה הבסיס ממנו תוכל להתחיל לעבוד, אם זה יהיה טוב למתאמנים שלך, הם יחגוגו. אבל אם תעשה את מה שאתה לא אוהב לעשות ותתפשר - לא תוכל להתמיד באימון לאורך זמן ותישבר, כי קודם כל אתה צריך להנות מהאימון ואז, את ההתלהבות והשמחה שלך, תעביר למתאמניך.

YogevBO

New member
אוקיי ו...

זה דברים מאוד כללים מה שאתה אומר פה. אם אפשר אני רוצה לקבל איזו שהיא סכמה של אימון. מה אני עושה בהתחלה שיחה עם המתאמן בונה לו תוכנית ומתחיל לאמן אותו חודש וחצי על אותה תוכנית? איך הדברים עובדים בדיוק?

אין רצפטים, אחנו לא רופאים...

השלבים שאני עושה הם כאלה בערך: 1) שיחה מקדימה עם מתאמן חדש, שיחה שבה מתאמים ציפיות ובודקים ביחד מה המטרות של המתאמן/נת, 2) מבקש ממנו שיביא אישורים רפואיים ובדיקות דם (גם כדי להראות לו את השיפורים בעתיד, וגם להגן על עצמך מפני תביעות). 3) מלמד אותו איך מכינים את הגוף לקראת אימון (מתיחות, גמישות, הכנה מנטאלית, טכניקות שונות) 4) מתחיל לבנות איתו "סרגל מאמצים" לפי היכולת האמיתית שלו, מלמד איך לעבוד עם דופק, ובעיקר איך לשמור על עצמו מפני פגיעות של אימון ייתר. 5) לומדים הרפיה, שיחרור, לפעמים משולבת מדיטציה ומודעות, מהי חשיבה חיובית... 6) ש"ב - המתאמן חייב להכניס את עצמו למחויבות עצמית וללמד את עצמו לפעול בבית לבד, לשם כך הוא מקבל טכניקות שונות. מאוד קשה להגדיר כמה זמן לוקח כל שלב בתוכנית, כי הצרכים משתנים כל הזמן ואצל כל מתאמן המטרות שונות, הרעיון הכללי הוא לצאת מאימון שהמתאמן "מועצם", מלא אנרגיה ושמחה, עם חווית הצלחה שאיתה הוא ימשיך ללכת כל היום ובזכותה הוא ימשיך בפעילות הגופנית לאורך זמן.

למעלה