איך לארגן את כל הנושאים הפיננסים ?

Nandn09

New member
איך לארגן את כל הנושאים הפיננסים ?

זה מופנה למי שעובד כעוסק פטור ללא רו"ח,
אשמח אם למישהו יש טיפים איך הוא מארגן לעצמו את הקלסר/המסמכים הפיננסיים באופן שוטף וגם כהכנה לבדיקה של מס הכנסה ובכלל כדרך של מעקב אחרי ההתנהלות
תודה

aviklein10

New member
טיפ קטן

אישית אני מכניס הרבה מהדברים לדו"ח אקסל כדי שאוכל לעקוב אבל לי גם יש רו"ח

Nandn09

New member
כן, את זה התחלתי לעשות אבל התכוונתי לחשבוניות והוצאות

בניירת ....

aviklein10

New member
היי

מה כבר יכול להיות?
תארגן את כל הקבלות / חשבוניות שאתה מנפיק ללקוחות (ההעתקים כמובן).
ותארגן את כל ההוצאות שקשורות באופן ישיר או עקיף לעסק.

סתם שאלה, מה הסיבה שאתה לא עובד עם רואה חשבון?

Nandn09

New member
סתם תשובה:)

לא מתאפשר לי כלכלית ואני לא במצב כלכלי מזהיר באופן כללי אין הכנסות יותר מידי ויש יותר הוצאות מהכנסות ברמה משמעותית

aviklein10

New member
הבנתי

אגב, אני מבין את הבעיות הכספיות אבל מנסיוני רו"ח יכול לגרום לפחות הוצאות מס הכנסה וכו' כך שזה ששילמת בסביבות 150 ש"ח לחודש עזר לך לקבל יותר חזרה.
או יותר נכון לשלם פחות מס הכנסה.

בכל אופן שיהיה המון בהצלחה.

Nandn09

New member
למה הפורומים של תפוז הם בין הגרועים, הסבר

כי בניגוד להרבה פורומים מקצועיים אחרים פה בד"כ לא מקבלים תשובות אלא שולחים אותך לאנשי מקצוע לתשלום וכל זה במת פרסום, זו הסיבה...
אני לא מבינה למה אין לך התייחסות לדברים שכתבתי ובמקום זה אתה מתעקש לשלוח אותי לאיש מקצוע, למה קשה לך להבין שבשביל אנשים מסוימים 150 ש"ח זה המון כסף???!!!!
אולי בשבילך כרואה חשבון זה באמת כמה שקלים בודדים....

Nandn09

New member
אם אתה באמת רוצה שיבואו אלייך לקוחות תתחיל להתייחס אליהם ותפ

ותפסיק לפרסם את עצמך כל הזמן, זה שיש רואי חשבון כולם יודעים מהתחלה הם היו פונים לרו"ח ולא היו באים לפורום הזה, אז בשביל מה יש את הפורום הזה? נו באמת...
הפורומים של תפוז פשוט הולכים ומתדרדרים מרגע לרגע...

aviklein10

New member
כנראה חל פה בלבול

קודם כל נתחיל מזה שאני לא רואה חשבון, לא מוכר שירותי חשבות וגם לא התכוונתי להפנות אותך לאיש מקצוע.
הצעתי טיפ כמישהו שמשתמש בשירותי רואה חשבון ומבין למה זה חשוב. אני מבין ש 150 ש"ח יכול להיות הרבה כסף לאנשים מסויימים ואין לי כל כוונה למזער את ערך הכסף, כל אחד ומה שידו מסגת.
אני מבין טוב מאוד מה שאלת והצעתי לך טיפ מנסיוני, את לא חייבת לקחת את הטיפ. אני בטוח שיש אנשים אשר קוראים את הפורום הזה אשר הינם עצמאיים בתחילת דרכם או שוקלים לפתוח עסק והטיפ הזה יכול בהחלט לעזור להם. כל אחד יקח את זה לאן שהוא רוצה.
אני מקווה שמישהו אשר לא משתמש בשירותי רואה חשבון יתרום לך מנסיונו ויוכל לעזור לך בהמשך דרכך.

בהצלחה

Nandn09

New member
נכון, אתה לא רואה חשבון, אבל עדיין זו המלצה גרועה ביותר.

זו לא פעם ראשונה שאני כותבת פה בפורום ובעצם לא זוכה לשום תגובה מועילה באיזשהי צורה לא משנה איך נסתכל על זה , נראה שהנוכחות שלך בפורום היא רק בכדי להצהיר על היותך בעל עסק ותו לא.
לא משנה אם אתה רואה חשבון או לא רואה חשבון,
מה ששאלתי בכלל לא היה קשור לזה, ולא ביקשתי טיפ כזה, מה גם שנראה לי שזו המלצה גרועה למי שיש לו עסק קטן,
לעסק קטן בתחילת דרכו אין צורך ברואה חשבון והוא יכול לעשות את הדברים לבד, גם ככה יש לו הוצאות לא מבוטלות, והוא יכול לעשות את הסדר בכוחות עצמו, לא מדובר בעוסק מורשה
ולהזכירך גם כתבתי במפורש שחור על גבי לבן שאין לי שום עניין ברו"ח אם זאת בחרת שוב להתעלם, בפעם המאה.
תאמין לי שהעיצה הזאת שלך לא מועילה לאף אדם בעל עסק

למעלה