איך (לא) היה בהופעה בביט

מיץ פזי

New member
איך (לא) היה בהופעה בביט ../images/Emo46.gif

חשבתי לשתף אתכם בחוויותי בההופעה ש(לא) התקיימה בביט היום! איך (לא) נהניתי, איזה שירים רונה (לא) שרה ואיך (לא) דיברתי איתה בסוף! נכון, ניחשתם! לא הייתי בהופעה! ואתם יודעים למה? כי בביט החליטו להיות סנובים עם כל נוער חיפה ולהחליט שהכניסה מעכשיו למועדון היא מגיל 20!! כן כן, לא 18 לא 19 וגם לא 21 (אם התחשק להם לשחק אותה אמריקאים)! 20!! וגם לא למופע התרמה שכל הכנסותיו הן למען מועדון נוער!! שלהקות צעירות עושות שם חזרות! לא, לא, הביט החליט לשחק אותה מועדון למבוגרים! כאילו שמי יבוא בדיוק למופע התרמה הזה?? זקנים?! בקיצור אני מאוד ממורמרת. מאוד. ואפילו באתי לבד כי חברה שלי הבריזה כי היא חולה אז פשוט הסתובבתי במשך שעתיים בלי מעש, מסתובבת בין אנשים ללא תכלית עד שבסוף החלטתי ללכת ברגל הביתה (מי שמכיר קצת את חיפה, אני גרה ברוממה כך שלקח לי איזה 50 דקות להגיע). אפילו חשבתי טוב נו אני אחכה קצת אולי אני אפגוש אותה לפחות או משהו אבל מסתבר שההופעה התחילה רק באיזה 23:00 אז אפילו זה היה חסר סיכוי..

../images/Emo46.gif באמת מה הקטע לשים הגבלת גיל../images/Emo4.gif

אני מצטערת.. הם היו צריכים להודיע על זה מראש |:

כל בנאדם שאני מכירה

אמר לי שאין הגבלת גיל במקום הזה. אני בשוק שהם פתאום התחילו עם זה.

כן,

גם אותי ואת חברה שלי לא הכניסו. מזל שישנו אצל דודה שלה, שגרה מטר ממרכז הכרמל, ומצאנו מה לעשות אחר-כך! כי אם הייתי באה מהקריות (והיא בכלל באה מירושלים) ולא היה לי לאן ללכת הייתי ממש מתבאסת. וזה כזה מעצבן! קניתי כרטיסים בערך ב9 ורבע ואז ברבע ל10 כשבאנו פתאום אפילו בלי שהוצאו מילה או שבאנו להיכנס, רק עמדו בחוץ השומר המפגר הזה אומר לנו בטון כזה מתנשא "אתן ממש לא נכנסות". אשכרה שילמתי יותר מכמה שכרטיס עלה בגלל שזה לתרומה. מי הוא שיסנן מי נכנס לערב תרומה ומי לא? זה היה כל כך מבאס. \:

מיץ פזי

New member
גם אני לא חשבתי

שיש הגבלת גיל, כי לא הייתה! בהופעה של רונה בביט לפני איזה חצי שנה לא היתה שום הגבלת גיל ושום כלום! פתאום עכשיו הם התחילו עם השטות הזאת! וגם אני! גם אני קניתי כרטיסים ב-9! כמו ילדה טובה! וגם אני תרמתי יותר ממה שצריך וכשבאתי אח"כ להיכנס אז פתאום היה את השומר והפרחה המפגרת הזאת שפתאום ביקשו ממני תעודת זהות!! אוף זה היה כל כך מרגיז!!! ואבישג- אני ממש לא מבינה איך נכנסת, כי כמו שאמרתי, גם אני קניתי כרטיס וכשבאתי לחזור אז הם ממש לא הכניסו אותי בלי בעיות...

זה מוזר.

זו שמכרה לנו את הכרטיסים אמרה לשומר שזה בסדר ושאנחנו יכולות להיכנס. ועוד חודש יש הופעה במרתף זה מעודד:)

לא עשו לי בעיות [הייתי עם עוד 3 חברות]

גם אח"כ שכבר ידעו שאנחנו ממש לא בנות 20 [XD] לא הוציאו אותנו. וההופעה באמת התחילה ב-11. נ.ב אני שיתפתי בחוויותי בשרשור למטה אם זה מעניין מישהו.:) אבישג

לילי ת

New member
בהתחלה הם עשו בעיות כי הבעלים החליט

שהוא לא מוכן להכניס 20 ומטה.. אבל אז הבחור שארגן את האירוע -עומרי אם אני זוכרת נכון- התווכח איתו ובסופו של דבר אחרי שעמדנו שם איזה חצי שעה הוא אמר לנו שגם 18 ומעלה יכולים להיכנס. למי שהגיע אחרי כבר לא אמרו כלום.

מיץ פזי

New member
איזה חרטה

כזה מעצבן, אם לא הייתי משחקת אותה כזאת מופתעת ומתעקשת שכבר יש לי כרטיס אז היו מכניסים אותי..
טוב נו.

=]

יפה שהוא הצליח להוריד את זה ל-18. [אני ועוד חברה קנינו את הכרטיסים ראשונות (היא הייתה מאוד מאושרת מזהD:)] יום טוב:)

איזו פלצנות!!!

מה, הם תופסים מעצמם יותר מדי? לא שיש לי בעיה אישית כי אני מעל 20, אבל בכל זאת, זה נראה לי אידיוטי לא להכניס מגיל מסויים. זה נראה לי פלצני ממש. חבל שהם ככה. מקווה שהם יחזרו להכניס גם אנשים צעירים יותר.

מיץ פזי

New member
זה ממש פלצני

מה הם חושבים לעצמם? הם מאבדים חצי מהקהל שלהם ככה.. דיברתי על זה עם מישהו שנתן הסבר לעניין.. שאלתי אותו למה דווקא 20? אז הוא אמר שאנשים מגיל 20 ומעלה שותים יותר מאנשים בני 17-19 שרק עכשיו קיבלו את ההיתר החוקי לשתות, והם פשוט מוצאיים הרבה יותר כסף כל פעם שהם יושבים שם ולכן זה הרבה יותר משתלם להם שהמקום יוכרז כמקום לבני 20 פלוס.. זה עדיין ממש מעצבן. כאילו שחסרים פאבים וברים על ציר מוריה! מה שחסר זה מועדון שמביא מוסיקה איכותית, בדיוק כמו שהוא הציג את עצמו בהתחלה! חבל שהם סוגרים את עצמם לכל כך הרבה בני נוער שנהנים מהמקום :/

לילי ת

New member
התירוץ של הבעלים היה-

'איך את חושבת ירגיש גבר בן 30 ליד ילדה בת 18!?'

מתנות

New member
גם אני נשארתי בחוץ...

יותר משזה היה מבאס, זה פשוט עיצבן. זה היה ערב התרמה למען מטרה טובה- מה כואב להם להכניס?! וזה לא שבביט בדרך-כלל יש הגבלת גיל... סתם בחרו בערב הכי לא נכון להיות מניאקים.

למעלה