איך לא ידעתי על הפורום הזה? טוב, הצטרפתי אין לי שום רעיון מעניין לדיון, אבל "ברוכה הבאה" יהיה נחמד
ה הרמיוניDanger New member 8/8/04 #1 איך לא ידעתי על הפורום הזה? טוב, הצטרפתי אין לי שום רעיון מעניין לדיון, אבל "ברוכה הבאה" יהיה נחמד
N nכמ New member 8/8/04 #2 אם ברוכה הבאה יהיה נחמד אז אני אגיד - ברוכה הבאה... אהבתי את החתימה שלך.. ואם אין לך נושא לדיון, את יכולה להצטרף לאחד מהנושאים הקיימים... מקווה שתהני ואגב, מה מושך אותך לאבולוציה?
אם ברוכה הבאה יהיה נחמד אז אני אגיד - ברוכה הבאה... אהבתי את החתימה שלך.. ואם אין לך נושא לדיון, את יכולה להצטרף לאחד מהנושאים הקיימים... מקווה שתהני ואגב, מה מושך אותך לאבולוציה?
ה הרמיוניDanger New member 11/8/04 #4 הממ כל הנושא של גנטיקה מעניין אותי וגם העניין של חיפוש המקור, והדרך שבה השתלשלו הדברים וכל מיני דברים שקיימים התפתחו. מאיפה הכל נוצר ואיך. מכורח זה אני מתעניינת גם בפיסיקה וכימיה וגם הפן היותר פילוסופי בהכל הוא נחמד
הממ כל הנושא של גנטיקה מעניין אותי וגם העניין של חיפוש המקור, והדרך שבה השתלשלו הדברים וכל מיני דברים שקיימים התפתחו. מאיפה הכל נוצר ואיך. מכורח זה אני מתעניינת גם בפיסיקה וכימיה וגם הפן היותר פילוסופי בהכל הוא נחמד
ה הרמיוניDanger New member 11/8/04 #5 אה- ותודה והחתימה היא מתוך "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" / מרק האדון
M Mr GK New member 9/8/04 #3 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ואני מאמין שאחרי קריאת כמה מהשרשורים פה גם לך יתחילו לרוץ בראש שאלות.