איך לא לפגוע בה?

PUDOV

New member
איך לא לפגוע בה?

הייתי בקומזיץ עם חברים והיתה שם בחורה ממש חמודה, שהכרתי, הרצנו צחוקים כל הלילה עד הבוקר, והיא נשארה במיוחד כדי להיות איתי למרות שהיה לה טרמפ.. למרות שיש לנו את אותו חוש הומור והיא מצחיקה וחמודה.. אני לא רוצה להיות איתה בקשר רציני כלשהו..היא מאוד לא רגישה, ואני כן.. אני מחפש את האדם שבפנים מחפש שיחות עומק והיא סתם אוהבת לעשות צחוקים (וברור לי שיש אדם מאחורי כל מסיכות הציניות והצחוק שלה.. אבל אין לי כח לקחת אותה כפרויקט אישי) הנקודה היא, שהיא הזמינה אותי שמצא יחד לסרט ולישון אצלה.. אני לא רוצה לפגוע בה, ולא רוצה לתת לה אשליות שאני רוצה אותה מעבר לידידות. ומצד שני אני לא רוצה גם סתם להעלם לה כך פתאום. אני לא יודע איך להגיב, די ברור לי שהיא רוצה משהו. אני לא רוצה אותו אבל לא רוצה לפגוע בה במקביל.

בובונת18

New member
פשוט תגיד לה את זה...

לפעמים עדיף רגע של אי נעימות מאשר למשוך את זה ולגרום לשניכם אי נעימות יותר גדולה וגם לפגוע בה יותר.אתה צריך להגיד לה שאתה פשוט רוצה אותה רק בתור ידידה שלך וכדי שהיא לא תיפגע יותר מידי תחמיא לה על זה שהיא בעלת חוש הומור ואוהבת לצחוק חברותית כאילו תזכיר לה את כל הדברים הטובים שראית בה כדי לא לפגוע לה יותר מידי באגו...ואין פשוט יותר מלהגיד אני פשוט מחפש משו אחר....בהצלחה!

תגיד לה בעדינות שאתה לא מעוניין...

בקשר זוגי רציני כרגע.ואני מעדיף ידידות.קשר לא מחייב.

magenta73

New member
מלילה אחד של היכרות

הגעת להחלטה שהיא לא רגישה? שהיא סתם אוהבת לעשות צחוקים? שהיא פרוייקט אישי? מאיפה אתה יודע? אולי היא תפתיע אותך? בכל מקרה, דבר איתה, תגיד שאתה לא רוצה משהו מעבר לידידות. כנות עדיפה על הכל.

joshh

New member
../images/Emo45.gif

למה שלא תלמד להכיר אותה ? "החיים הם כמו קופסת שוקולד, עד שלא תטעם לעולם לא תדע מה יש בקוביה"-פורסט גאמפ. (פחות או יותר משהו אמר. מקיצור מילת המפתח היא "זרימה"...... joshua

אתה צודק כולם צודקים

ככה אנחנו הישראלים, חייבים להתחכם אבל הבן אדם לא ביקש עצות אם כן להכיר או לא הבן אדם החליט שהוא לא רוצה, ורק רוצה עצה איך לא לפגוע אז איך לא לפגוע? פשוט להגיד לה וכמה שיותר מוקדם שאתה לא מעוניין כרגע במערכת יחסים היא תתבאס קצת אם היא מעוניינת, אבל זה יעבור לה ואם אתה רוצה לשמור על דלת פתוחה כי אולי תכיר אותה עוד קצת ותתחרט אז במקום להגיד שאתה לא מעוניין במערכת יחסים תגיד שאתה לא בטוח שאתה מעוניין במערכת יחסים וככה השארת דרך פתוחה ומסלול להתחרטות... GOOD LUCK

למעלה