איך לא פתחו על זה שרשור? לאיפרת יש היום יומולדת!!!@#$%^&*
מ מרת מאיה New member 20/2/07 #3 יוו../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif איפרת אהובתי אחותי התאומה משוש חיי עכשיו את זקנה - חצי מ30 שליש מ45 שיהיו לך חיים מושי מושי אהובתי
יוו../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif איפרת אהובתי אחותי התאומה משוש חיי עכשיו את זקנה - חצי מ30 שליש מ45 שיהיו לך חיים מושי מושי אהובתי
ס ססילייה New member 20/2/07 #5 איפרת !../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif! יא מסננת אחת~ ;[ סתם, נו יקירתי... אני מקווה שקיבלת את הSMS שלי. מזל טוב. ואת כל הברכות שאת מסוגלת לחשוב עליהן, אני מעבירה לך :] שהימים שלך יהיו מלאי אנרגיות טובות וחיוכים. אה כן, וכמובן שאת תאלצי לסבול אותי שרה את השיר שכתבתי לך >>><<< .
איפרת !../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif! יא מסננת אחת~ ;[ סתם, נו יקירתי... אני מקווה שקיבלת את הSMS שלי. מזל טוב. ואת כל הברכות שאת מסוגלת לחשוב עליהן, אני מעבירה לך :] שהימים שלך יהיו מלאי אנרגיות טובות וחיוכים. אה כן, וכמובן שאת תאלצי לסבול אותי שרה את השיר שכתבתי לך >>><<< .
ר רונקיפליצית New member 21/2/07 #9 מזלטוב כפרול../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif אושר אושר אושר ואושר.
ס סבסטיאן נאבד New member 21/2/07 #10 ../images/Emo121.gifמזל טוב! עד 15 שנים ו12 ימים של אושר אילאי והתערבויות כוזבות בריאות ואושר, וכמובן צניעות שתחזרי לכושר ובשיא היושר יומולדת שמח אחיור!
../images/Emo121.gifמזל טוב! עד 15 שנים ו12 ימים של אושר אילאי והתערבויות כוזבות בריאות ואושר, וכמובן צניעות שתחזרי לכושר ובשיא היושר יומולדת שמח אחיור!
א אסי סרחנה בנשמה New member 22/2/07 #14 כבר אמרתי לך../images/Emo13.gif../images/Emo194.gif אבל אני אגיד לך שוב מזל טוב איפרת את חוחין קטנה ואת תמיד תיהיה בשבילי בת 13 אני אוהבת אותך
כבר אמרתי לך../images/Emo13.gif../images/Emo194.gif אבל אני אגיד לך שוב מזל טוב איפרת את חוחין קטנה ואת תמיד תיהיה בשבילי בת 13 אני אוהבת אותך