איך לא קבלתם סקירה של frog eyes?

silver jew

New member
איך לא קבלתם סקירה של frog eyes?

ואנחנו קוראים לזה פורום מוזיקה אלטרנטיבית, פחחחחחחחח... בקצרה - הייתי בהופעה בשבוע שעבר (זאת שהיתה בירושלים, יש חיים מחוץ לת"א). מי היה בקהל? אני, אח שלי, עמית, עמרי, חברתו של עמרי ועוד כמה א/נשים מהאגף הבצלאלי/בצלאליסטי/אליטיסטי של העיר. להקת החימום (חברה' מבצלאל, דאאאא...) היתה חביבה, אך לקתה במחלות הצפויות של להקת בצלאל, כלומר מבינה שצריך לתת שואו, היא כ"כ מודעת לכך שיש צורך בשואו, ולכן יוצאים לה דברים מביכים, הרעיון להעמיד את חלק מהנגנים בתנוחות מסוימות היה חסר כל פואנטה לחלוטין. המוזיקה היתה ממש חביבה, ואם הסולן לא היה נראה שהוא מסתכל על חברי להקתו לראות מה הם חושבים על מה שהוא עושה והיה יותר מתקשר עם הקהל - היה הרבה יותר כיף. בכל מקרה הם עוד ישתפשפו, אני מקווה. פרוג אייז עולים, הם לא הביאו את הקלידן, הוא כנראה עמוס עם wolf parade, איזו אכזבה, אני ממש מתכונן לגרוע מכל. הקלידים כ"כ חשובים באלבומם האחרון, מזל שיש להם כזה זמר, כשהוא לבדו עם המיקרופון מול הקהל הוא נשמע ביישן כ"כ "hi dudes, we'd like to play a few more songs if that's cool with you". אך מתגלה בהופעה לא רק כפצצת אנרגיה, אלא גם כמלך ה-soul הוא מיילל ומייבב בתשוקה עזה אל תוך המיקרופון ואני מדמיין אותו פורץ ושר בסיום כל שיר את "jesus gave me water"... פשוט מלך, האנרגיה והסול גורמים לכל השירים המובחרים מהאלבום האחרון (לפי דעתי הם ניגנו 6 מתוכו) - ביניהם ארבעת האהובים עליי - idle song, stockades, evil energy ו-bushels. להשמע נפלא. למרות שכולם חושבים ש-bushels הוא שירם הטוב ביותר, לפי דעתי שניים אחרים מקדימים אותו. השיר היחיד שבאמת סובל ללא האורגן הוא evil energy. אנחנו די באקסטזה. הסולן לובש חולצת צבי הנינג'ה עם כיתוב עברי, מגן דוד מצויר על המגן שאוחז אחד הצבים. הוא מפנה את תשומת ליבנו ליהודיזציה של שוכני הביוב של ניו-יורק. מה שנפלא בצוללת הצהובה הוא שאפשר לשמוע כל צליל, הסולן משתף עמנו פעולה. הוא מספר שהם באו מקנדה. "זאת לא המדינה שממנה באו בריאן אדמס וסלין דיון?" אני תוהה בקול... "כן, כן" הוא עונה "שמעתי שרצו שהוא יבוא וינגן את השיר מרובין הוד...". הוא מספר על השיר שאף אחד לא רוצה שפרוג אייז ינגנו "fork and cello" הכולל 40 דקות של צ'לו שתוקעים בו מזלג. "תנגן את זה לקהל בתל אביב..." "כן" הוא עונה. "לעזאזל עם ת"א ". בהדרן עמרי מציע לו לנגן לנו את "fork and cello" אך כנראה שהם לא התאמנו על הביצוע... שאר הנגנים לא נותנים שואו, אבל מנגנים בצורה מרשימה ומגחכים מדי פעם בתגובה לצעקות הקהל. אח שלי שרק שמע חצי שיר שלהם קודם יוצא מאושר, וואו איזה סולן! עמרי ועמית מבסוטים. הם יוצאים עם פרוג אייז לאב-חסאן יומיים אח"כ... הם לא סידרו לי בקסטייג'... באוטו אנחנו מקשיבים לביצועים מהדיסק, עם האורגן. בעוד הגשם מטיח את טיפותיו בחוזקה על הפח. אח שלי מסכם: "זה לא זה, בלי התשוקה בהופעה של הסולן".

silver jew

New member
רימו אותי, הטעו אותי

טוב, הם ממש התאימו לי לטיעון הבצלאליסטים...לא נורא, אולי הם משנקר?

silver jew

New member
דעתי לא היתה כל כך שלילית שצריך לשנותה

סה"כ להוריד את הפוזה ולהשתפשף. יש פוטנציאל.

למעלה