איך לא שמנו
לזה קודם..........

צוחה

New member
איך לא שמנו ../images/Emo23.gif לזה קודם..........

התחלתי להוריד את הסאונדטרק של המאטריקס ומה שמתי לב פתאום ? (למרות שתמיד ידעתי) השם של הלהקה ששרה בסוף הסרט (שזה השיר של המאטריקס, יעני ה theme שלו) היא rage against the machines זעם כלפי המכונות...... כאילו דהההההה, על זה הסרט.... יכול להיות שבגלל השם של הלהקה לקחו את השיר שלה ?

צוחה

New member
נ.ב

איזה שיר גדול זה !!! |חוץ מהאמצע הקצת מעצבן) אבל גדול !!!!!

badphish

New member
הלהקה שאני הכי אוהב...

תאמת אני חושב שזה בגלל שהשיר ענק (יש להם יותר טובים) וגבלל השם שלו wake up יענו להותעורר מהחוסר ידיעה אגב זה לא שיר מיוחד לסרט הוא מהדיסק הראשון שלהם שיצא ב92 סתם לידע כללי

TomerZimmermann

New member
שיר מעולה

איך נהנתי לשמוע אותו בפעם הראשונה שראיתי את הסרט. ברור שלקחו אותו בגלל המשמעות שלו והשם. לא יודע אם שמתם לב אבל השיר נושא של "גודזילה" של פאף דאדי מתחיל ממש דומה. אבל ההעתקה לא נעשתה מרייג´ כי גם הם לא המקור אלא משיר של לד זפלין (לצערי אני לא זוכר איזה שיר אז אני לא יכול להגיד לכם). כן כן, 3 שירים עם אותה התחלה... אותי זה עיצבן (כמובן שיש שינויים קטנים אבל ממש לא משמעותיים)

IC4

New member
כן גם אני החזקתי בדעה הזאת

של להתיחס יותר לשם השיר הספציפי WAKE UP מאשר לשם הלהקה למרות שצוחה צודק, מתאים בהחלט ! בקשר לתחילת השיר היפָה - גם שמתי לב שזה מזכיר את שירו של הפאף דידי, ושם השיר של לד הוא קשמיר אם איני טועה ג´ימי פייג´ הגיטריסט
ואחריו למי שהיתה סבלנות לחכות בכתוביות בא השיר של מרילין מנסון ROCK IS DEAD

TomerZimmermann

New member
צודק, קשמיר זה השיר

וואי, יצא לי חרוז, והנה עץ תפוז ווייי, עוד חרוז, ועוד עץ תפוז מה זה פה? פרדס?

IC4

New member
הודעה ממשרד הבריאות

פורום מוק"א עלול לדפוק לכם את התודעה. בבקשה ניקטו בזהירות כשאתם מחליטים אם אתם רוצים להיות חלק ממנו או לא פסיכולוגים חלוקים בדעותיהם ד"ר איש (שם בדוי) אומר : "קביעת הממשלה אינה נכונה לחלוטין. האנשים הללו רק מנסים להגיע לחופש האישי והרוחני שלהם, ואינם מהווים סכנה לעצמם ובטח שלא לחברה. ובכלל למי איכפת מהחברה? מה זה כבר חברה?"

צוחה

New member
גיליתי עוד משהו היום

את השיר wake up צריך לשמוע רק בווליום מחריש אוזניים שמעתי את זה היום בווליום ממש חלש ומזה לא נהנתי

IC4

New member
כמו כל שיר טוב

עוצמה צריכה להיות עוצמה
אנלוגיה חביבה לחיים אנשים אל תרגישו קטנים ותהיו מה שאתם אמורים להיות יש לכם משהון להגיד , תגבירו את הווליום שלכם ותמצאו דרך להגיד אותו (די בולשיט להגיד את זה כי העולם שלנו לא מאפשר הישגים כאלה כמעט)

למעלה