אורחים בפורום
New member
איך לבחור אפילטורית טובה
איך לבחור אפילטורית טובה
הרי על פניו אין מספיק מידע,
חברה שלי ראתה בפייסבוק אפילטורית בעלתי עשרות אלפי לייקים
הגיעה אליה, התרשמה מתעודות שיש לה על הקיר, נוכחה לגלות כי יש לאפילטורית הזו ניסיון של למעלה מ-30 שנה...המכון היה נראה יפה ואסתטי
הרגישה ביטחון רב אבל יצאה עם חורים בפנים וצלקות שפשוט לא עוברות לה
גם אני רוצה להפטר מהשיער המיותר שיש לי אבל המקרה של חברה שלי פשוט לא יוצא לי מהראש, מאיפה אני אדע אם האפילטורית באמת טובה??
הרי יש רק דרך אחת לגלות את זה וזה לנסות אבל הבעיה שאחרי אותו ניסיון אני עלולה לצאת עם נזק בלתי הפיך כמו חברה שלי.
ואולי זה אפילו לא באשמת האפילטורית, אולי יש לי עור רגיש עד מאוד?
אם להסתכל לפי המלצות בפייסבוק אז לכולן יש מלא שממליצים עליהן אבל תמיד יהיו כמה שיכתבו שחוו מהן חוויה נוראית, אז איך אדע? שזו לא תהיה אני?
אין לי מילים לתאר בכלל כמה אני פוחדת
איך לבחור אפילטורית טובה
הרי על פניו אין מספיק מידע,
חברה שלי ראתה בפייסבוק אפילטורית בעלתי עשרות אלפי לייקים
הגיעה אליה, התרשמה מתעודות שיש לה על הקיר, נוכחה לגלות כי יש לאפילטורית הזו ניסיון של למעלה מ-30 שנה...המכון היה נראה יפה ואסתטי
הרגישה ביטחון רב אבל יצאה עם חורים בפנים וצלקות שפשוט לא עוברות לה
גם אני רוצה להפטר מהשיער המיותר שיש לי אבל המקרה של חברה שלי פשוט לא יוצא לי מהראש, מאיפה אני אדע אם האפילטורית באמת טובה??
הרי יש רק דרך אחת לגלות את זה וזה לנסות אבל הבעיה שאחרי אותו ניסיון אני עלולה לצאת עם נזק בלתי הפיך כמו חברה שלי.
ואולי זה אפילו לא באשמת האפילטורית, אולי יש לי עור רגיש עד מאוד?
אם להסתכל לפי המלצות בפייסבוק אז לכולן יש מלא שממליצים עליהן אבל תמיד יהיו כמה שיכתבו שחוו מהן חוויה נוראית, אז איך אדע? שזו לא תהיה אני?
אין לי מילים לתאר בכלל כמה אני פוחדת