איך לבחור מטפל?

• פותח הנושא vrdg
  • פורסם בתאריך

vrdg

New member
איך לבחור מטפל?

שלום לכולם. אני סובלת מתסמונת מעי רגיז, ומתמודדת עם חרדה חברתית. אחרי שקראתי ושמעתי קצת על רפואה סינית ועל דיקור- זו נשמעת אפשרות טובה מאוד בשבילי. הבעיה היא שאני לא יודעת איך להתחיל.. יש לכם עצות? איפה לחפש מטפל? האם ללכת דרך קופ"ח, או לפנות למטפל מסוים באופן פרטי? והכי חשוב- לפי מה אני יכולה לדעת מי טוב ומי "סתם" יבצע את הפעולה המכאנית של דיקור? מה כדאי לשאול בפגישה הראשונה? למה לשים לב? אשמח כל עצה שתוכלו לתת לי
(וכמובן שהמלצות יתקבלו בברכה
) תודה, ורד.

shahaful

New member
בחירת מטפל

יש מספר דברים שאת צריכה לבדוק: 1. קירבה למקום מגורים שיהיה נוח להגיע. 2. שעות קבלה שיתאים עם שלך. 3. דברי עם קרובים, חברים חברות, הכי טוב להגיע דרך המלצה של מישהו שמטפל עזר לו. 4. חיפוש בגוגל, על שם של מטפל שהומלץ לך, מה הוא עשה? איפה הוא למד? כמה שנות ותק? התמחויות? 5. שיחה טלפונית עם המטפל, תשאלי מה שמעניין אותך, תבררי, תראי איזו כימיה נוצרת. נראה לי שזה הרוב. בהצלחה שחף

vrdg

New member
תודה על התגובה ../images/Emo140.gif ושאלה..

בקשר ל- איפה הוא למד? איזה מקומות נחשבים לטובים? למשל בהנדסה זה פשוט- אוניברסיטאות נחשבות לאיכותיות (והטכניון במיוחד), בעוד שמכללות- פחות. אז איך זה הולך ברפואה סינית? יש מכללות שנחשבות לאיכותיות יותר? (אם כן- מהן?) דרך אגב, בקשר לסעיף 3 - אין ספק שהכי טוב זה להגיע למישהו דרך חבר או בן משפחה, אבל לצערי אין לי מישהו שיכול המליץ לי
אולי תוכל לעזור לי? אתה מכיר מטפל טוב מאיזור יהוד או ראשון לציון? *אם לא נהוג לפרסם המלצות על גבי הפורום- אשמח לקבל מסר
תודה שוב
ורד.

shahaful

New member
יש מספר מכללות טובות בארץ

צריך לראות כי אותו מטפל למד במכללה שזמן לימודיה הוא 4 שנים (ע"פ דרישות הגודה לריפוי סיני), אך יותר מכך חשוב הניסיון, וכמובן הכימיה!!!. בהצלחה

הי ורד

אין הרבה להוסיף מעבר להמלצות של שחף פרט אולי לכך שכדאי לברר עם המטפל כמה היא/הוא מנוסים עם הנושא שאת מביאה איתך. לפעמים (בעיניי, הרבה פעמים) הניסיון עושה את ההבדל. לגבי קופ"ח או פרטי, ישנם צדדים לכאן ולכאן, העלות היא שונה מעט וכך גם תשומת הלב וההעמקה. בהצלחה, אבי

vrdg

New member
תודה גם לך ../images/Emo140.gif

העצות שלך ושל שחף עזרו לי להתפקס

למעלה