איך לבטל הכישוף?

ליהיv

New member
איך לבטל הכישוף?

שלום אני התגרשתי לפני מספר חודשים עוד כשהייתי נשואה אמר לנו רב שעשו לנו כישוף לפירוד. אין לי מושג איך להשיג את הרב. שאלתי מה ניתן לעשות כדי לבטל כישוף מבלי שאצטרך את הגרוש שלי לשם הפעולה ומבלי ללכת לרב כלשהו כי אני מעדיפה לעשות משהו בעצמי, אם יש איזשהי סגולה או פסוקים שצריך לומר וכו'. תודה

RainBird

New member
שלום לך ליהיv כמה דברים: דבר ראשון אי אפשר לבטל כישוף כמו שאי אפשר לבטל סטירת לחי או עוגה. אפשר לטהר, לנקז אנרגיות שליליות, לשבור תבניות מחשבה אבל לא לבטל. דבר שני, ונגיד שהסרתי את הלחש, או ניקזתי את האנרגיה שלו, האם את חושבת שעצם הסרת הסיבה המקורית את תוכלי לתקן את הנזק לנישואיך? הנזק נעשה. העולם לא הולך להתפוגג ואת לא תחזרי להיות איתו בגלל שהסרתי את הלחש. דבר שלישי האם ידוע לך מי עשה את הלחש? ההסרה קשורה לכך. ארדן

neophile

New member
לבטל כישוף בעצמך זה כמו לעשות לעצמך טיפול

פסיכולוגי , זה אפשרי אבל לא יעיל במיוחד וזה דורש שיהיה לך ידע והבנה בפסיכולוגיה. האם יש לך ידע והבנה במאגיה? אני חושב שלא , אז תלכי למי שאת סומכת עליו בדיוק כמו שהיית עושה כדי להשיג עזרה פסיכולוגית .

A r j u n a

New member
שלום ליהי

גירושין הם מצב כמעט סופי. ז"א קשה לבטלם ולהחזיר המצב לקדמותו. גם בני זוג גרושים אשר מעונינים לחזור ליחסי זוגיות צריכים לרוב להנשא מחדש. מצד שני כישוף אכן יכול לפי ההלכה להוות עילה לביטול גירושין. כמו גם נישואין. גישתך מוצאת חן בעיני ולכן אנסה לעזור. אך ראשית אבקש להבין מדוע הסכמת לגרושין? שכן כאן בצעד זה נתת את הסכמתך שלך לפעולות שבוצעו נגדך.

למעלה