איך לבנות התמדה?

pinkli

New member
איך לבנות התמדה?

מי שיעזור לי בזה יקבל כל מה שאוכל לתת.. ה כ ל! (אולי זה בסוף יהיה אני..חח) איך אפשר לבנות את זה? להחליט דבר ולעמוד בו (תלוי בכח הרצון..אולי לא רוצה מספיק,אז איך לחדד את זה?) כמעט כל דבר שאני עושה הנקודה הזו עוצרת אותי.. להחליט דבר,לעמוד בו,ועד הסוף. ולדוגמא: דיאטה, ספורט, ספר, שעת שינה, ועוד.. מפתח חשוב מאוד בחיי. במידה ויש דרך, אשמח לקבל עצות תודה.

אפשר "להתגלח",על השירשור הזה?

אין לי הרבה מה לאמר,ואני ואתה כנראה באותה סירה.. מאד מאד מעניין אותי מה יש לכם לאמר,אם בכלל.. לדעתי,זה לא ממש קשור לנושא הפורום,ואם זה כן,אז זה בעיני המתבונן... אבל מה זה כבר משנה? אנחנו סוטים תמיד מהנושא,העיקר שזה בא מאהבה! ועכשיו עולה לי התהייה על הקשר בין אהבה להתמדה,או התמדה והעדפה... אין לי בינתיים הרבה מה לתרום ממני, חבל לי. להשתמע,עוזי.

מתנצל,אני אף פעם לא מתבונן בכרטיס!

בתחילת התכתבות עם אורח/ת חדש/ה,בכדי להיות כמה שיותר אוביקטיבי,בהתחלה לפחות...
לי,בא לך לספר על עצמך,היכן את בחו'ל,מה את עושה,ומה שבא..? עוזי.

spectacular

New member
היי פינקלי,

אולי זה יעזור לפרט יותר ,עם עצמך,את דרך הפעולה, למשל לוח זמנים,מכסה יומית,רשימת מטלות על המקרר וכד" וגם לבדוק מה הסיבה לעצירה,אולי הסיבה חזקה יותר מההחלטה. בהצלחה.

אסף_

New member
אני מתמיד הרבה פעמיים בצורה הבאה

תכתוב לך בכמה מקומות מרכזיים את המטרה שלך ( לדוג' אני עכשיו בקורס חובשיים ורשום לי בכותרת של הפלאפון "מקצועיות נטו" ושאני צריך ללמוד ובא להתקשר אני רואה את זה) תרשום אל המקרר אל הדלת אל הכל דבר שני צפה נ'ק שבירה ותיהיה מוכן אליה לדוג' עשיתי כמה פעמים דיאטות רציניות בחיים שלי ותמיד יש נ'ק שבירה שפתאום נמעס כל החברה מזמנים פיצה או משהו ואתה קופץ אל ההזדמנות ותיהיה מוכן לזה ותגיד לא וגם דיאטה לרשום אל המקרר זה עוזר מתי שבאים לנשנש וספורט לעשות התמדב על פי לו"ז שלא לוותר לעצמך כל יום לעשות תרגילים ולמשל 2-4 ק"מ ריצה כל יומיים ולא לוותר לדעת שזה קורה ואין מצב של לוותר לרשום תזכורות והכל ולדעת שאתה לא מוותר נכי חשוב מתי שתכין לו"ז ותכנס לשיגרה זה לא בעייה אני הרגשתי שעליתי קצת אני עכשיו אחרי 3 שבועות שאכלתי רק ארוחת צוהריים בלי נשנושים בלי כלום ועכשיו שהחלטתי להפסיק קשה לי לחזור לאכול 3 ארוחות ,אתה מתרגל לדברים אתה צריך להחזיק רק שבוע ואז זה מתחיל לזרום פשוט לדעת שזה מה שאת עושה לתכנן הכל לרשום שלא תשכח והכי חשוב לצפות לנ'ק שבירה שבאה תמיד ולעבור אותה

אסף_

New member
הכוונה היא

שהטעיות של העבר חוזרות אל עצמם וגם התוצאה של הטעיות האלו יקרו בעתיד בגלל זה אם נרצה לדעת איך העתיד יראה נוכל פשוט לבחון את העבר זה הפירוש שלי אני לא יודע מה הפירוש האמיתי של המשפט אני פשוט אוהב אותו

אז מה הטעם לעשות בעצם משהו

אם תמיד אנחנו חוזרים על אותן טעויות? האם לא קרה לך אי פעם, שלא טעית "כמו פעם", ועשית משהו חדש? האם כל שנות חייך רק חזרת על מה שכבר עשית? האם זה משפט שאתה אוהב כי אתה חי אותו, או שסתם כך זה נראה לך נכון? ההסתכלות הזו נראית מוזרה לאור גילך הצעיר...

pinkli

New member
../images/Emo45.gif

הרעיון הוא ללמוד מהעבר והטעויות שעשינו בו לעתיד אחר.. ותודה לך על העיצה.. זה נשמע טוב

pinkli

New member
אני בסבבה.ואת?

באה לארץ ב22 ליוני לא הייתי בארץ מלא זמן והשמש חסרה לי.. אחזור בשמיני ליולי,כך שאספיק להשתזף.. מקווה.. שבוע טוב לך. פינקלי

pinkli

New member
א.החלפתי מין כאן..וב.

קיבלתי תגובות יפות ואני מודה לכל מי שהגיב. צריכה להכנס כאן יותר,כנראה אלמד עוד קצת על עצמי והסובב אותי. תודה לי

למעלה