איך לבצע הוצאה בטוחה של זיכרון נייד SanDisk מטלפון גלקסי S10e ?

פרמטתי את SanDisk שבתמונה ל-exFAT וגם באחרים וזה לא עזר. הטלפון - גלקסי S10e עם העדכון האחרון וגם בקודמיו. מותקן: הקבצים שלי בהתאם לפינה השמאלית למעלה בתמונה. תומכת מומחית מ-SanDisk אמרה לי שהבעיה בטלפון ולא בזיכרון הנייד. לא שמעה על מקרה כזה אף פעם. אמרה שאין הוצאה בטוחה בטלפון.
חיפשתי זמן רב אפשרויות להוצאה בטוחה. גם אם אני רק מכניס את הזיכרון הנייד SanDisk ולא עושה אף פעולה - ההודעה שבתמונה מופיעה מיד בטלפון אחרי הוצאת הזיכרון הנייד. ניסיתי בזיכרונות ניידים אחרים מאותו הדגם ובכולם הייתה את ההודעה אחרי הוצאת הזיכרון הנייד.
המון תודות למי שיעזור - פרטים גם בתמונה המצורפת:

קבצים מצורפים

• Galaxy S10e USB.jpg
    Galaxy S10e USB.jpg
    KB 851.6 · צפיות: 11
נערך לאחרונה ב:

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
פרמטתי את SanDisk שבתמונה ל-exFAT וגם באחרים וזה לא עזר. הטלפון - גלקסי S10e עם העדכון האחרון וגם בקודמיו. מותקן: הקבצים שלי בהתאם לפינה השמאלית למעלה בתמונה. תומכת מומחית מ-SanDisk אמרה לי שהבעיה בטלפון ולא בזיכרון הנייד. לא שמעה על מקרה כזה אף פעם. אמרה שאין הוצאה בטוחה בטלפון.
חיפשתי זמן רב אפשרויות להוצאה בטוחה. גם אם אני רק מכניס את הזיכרון הנייד SanDisk ולא עושה אף פעולה - ההודעה שבתמונה מופיעה מיד בטלפון אחרי הוצאת הזיכרון הנייד. ניסיתי בזיכרונות ניידים אחרים מאותו הדגם ובכולם הייתה את ההודעה אחרי הוצאת הזיכרון הנייד.
המון תודות למי שיעזור - פרטים גם בתמונה המצורפת:
הבעיה כנראה בפון גם אני חושב כך הכי טוב שתבצע איפוס יצרן..זה לא כייף אבל זה ככל הנראה יפתור את הבעיה. אם כי לא מצאתי את הבעיה ברשת זה מוזר...

Critical Thinking

Well-known member
אינני מכיר בעיה זו וגם אין לי מכשיר זה, אך אני סבור כי ממש כפי שזה מתנהל במחשב אישי זה צריך להתנהל גם בטלפון.
רוצה לשלוף כרטיס זכרון?
חפש בתפריט ה- Storage manager, או בתפריט ה- File manager אפשרות Eject לכרטיס.
זו השיטה הנכונה להוציא כרטיס.
אתה מיידע את ה- Manager על כוונתך להוציא הכרטיס.
הוא מסרב אם קיימים קבצים בשימוש ומודיע לך מי משתמשים כעת בקבצים.
אתה סוגר אפליקציות המשתמשות בקבצים ומנסה שנית Eject.
אם הכל נסגר - ה- Eject יצליח.

במונחי מִחשוב - אתה צריך לבצע UNMOUNT לכרטיס

נערך לאחרונה ב:

Critical Thinking

Well-known member
אגב, כתבת "תומכת מומחית מ-SanDisk אמרה לי שהבעיה בטלפון ולא בזיכרון הנייד. לא שמעה על מקרה כזה אף פעם. אמרה שאין הוצאה בטוחה בטלפון".
ואני מתחיל לפקפק במומחיותה.

הנה סרטון ספציפי ל- +Galaxy S10/S10 אשר אני מאמין כי תקף גם ל- Galaxy S10e.
המרצה בסרטון אומר כי יש לבצע UNMOUNT וגם מדגים זאת.

יהיה נחמד אם תעדכן אותנו...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אגב, כתבת "תומכת מומחית מ-SanDisk אמרה לי שהבעיה בטלפון ולא בזיכרון הנייד. לא שמעה על מקרה כזה אף פעם. אמרה שאין הוצאה בטוחה בטלפון".
ואני מתחיל לפקפק במומחיותה.

הנה סרטון ספציפי ל- +Galaxy S10/S10 אשר אני מאמין כי תקף גם ל- Galaxy S10e.
המרצה בסרטון אומר כי יש לבצע UNMOUNT וגם מדגים זאת.

יהיה נחמד אם תעדכן אותנו...
שכחת להוסיף את הסרטון

Critical Thinking

Well-known member
אופס, צודק...וכעת שמתי לב לכך שהמרצה מזכיר מפורשות גם Galaxy S10e...
הרי הסרטון.
הקיצור - יש לפעול כמו במחשב.
Mount ו- Unmount...

נערך לאחרונה ב:
למעלה