איך לבשל עדשים שחורות ללא כאב בטן?
הכנתי סלט עדשים שחורות, וכחלק מהמתכון אמרו שלא לבשל הרבה מידי את העדשים, כדאי שהן תהיינה לעיסות. וזה בדיוק גם מה שאני אוהבת, שהן לעיסות. בכל מקרה בישלתי אותן כ 20 דקות.
ואחרי שאכלתי קיבלתי כאבי בטן מטורפים עם גזים וכו'...
האם יש אפשרות להכין עדשים שחרוות, ושהן יהיו עדיין קשות ולעיסות מבלי לקבל כאבי בטן?
(חלק מהעדשים הקפאתי ואני רוצה פשוט להכין את זה שוב)
תודה רבה
הכנתי סלט עדשים שחורות, וכחלק מהמתכון אמרו שלא לבשל הרבה מידי את העדשים, כדאי שהן תהיינה לעיסות. וזה בדיוק גם מה שאני אוהבת, שהן לעיסות. בכל מקרה בישלתי אותן כ 20 דקות.
ואחרי שאכלתי קיבלתי כאבי בטן מטורפים עם גזים וכו'...
האם יש אפשרות להכין עדשים שחרוות, ושהן יהיו עדיין קשות ולעיסות מבלי לקבל כאבי בטן?
(חלק מהעדשים הקפאתי ואני רוצה פשוט להכין את זה שוב)
תודה רבה