איך לגבות בלי להיכנס לחובות?!

שקוף

New member
איך לגבות בלי להיכנס לחובות?!

קניתי מחשב נייד חדש (מתקדם יחסית), ורק לאחר הקנייה גיליתי שאין לו יציאה טורית ולכן כבל הגיבוי שמגיע עם הפאלם לא יכול להתחבר. אין לי גם אינפרה אדום. ביבואן אמרו לי שאני יכול לקנות כבל USB תמורת המחיר הצנוע להפליא של $70 (כמחצית ממה שעלה לי הפאלם כולו). מישהו יודע אם יש דרך זולה יותר לפתור את הבעיה, או לחילופין איפה אפשר להשיג בזול (ואני מתכוון - בזול) את הכבל הזה באמריקה?

מס` אפשרויות

אם יש לך יציאה טורית אחת לפחות (יש מתאם בין 25 ל-9) אם יש לך USB עומדות בפניך שתי אפשרויות א. לקנות עריסה טורית מכלנית או כל מקום אחר ב. לקנות כבל/ מעגן המחבר טורי ל-USB מעגן שכזה אפשר לקנות בויונקו ישראל (בזמנו בדקתי את המוצר שלהם) www.vivanco.co.il אפשר לקנות כבל בחו``ל www.keyspan.com את המוצר השני אסקר בערוץ לכשיפתח

שקוף

New member
אם אני מבין נכון,

יותר זול לקנות את המתאם בין 9 ל25 (יש לזה שם מקצועי כלשהו?) אתה יודע אולי איפה אפשר להשיג וכמה בערך זה אמור לעלות? תודה מראש!

שקוף

New member
תיקון טעות

מתברר שאין לי יציאה טורית בכלל (גם אני מתקשה להאמין). נשארתי רק עם האופציה של המעגן שמתאם בין טורי וUSB. חיפשתי בכתובות האינטרנט המצורפות אבל אני לא יודע איך הם קוראים למעגן הזה. אם אדע את השם המקצועי אוכל לחפש בעוד מקומות ברשת. ושוב תודה!

בטרהבייט תוכל למצא מתאם של קיספן

אנו הנציגים של קיספן בארץ. מה שאתה קורא כבל הוא למעשה מתאם שכולל אלקטרוניקה , והוא יקר. צלצל לטרהבייט - אוכל לתת לך את המתאם במחיר 49 דולר - כבר חסכת.

EyWeB

New member
Don`t waste your money !!!

Almost all Laptops come with an InfraRed port. You can use the InfraRed to sync your palm. It might be a little bit slower, but it will save you at least 200 NIS. If you have problems defining the IR port on you laptop, contact me.

שקוף

New member
תודה על הרצון הטוב, אבל

אם היה לי אינפרה אדום לא הייתה בעיה. יש לי קומפאק פרסריו 1200 והפכתי אותו מכל הצדדים ולא מצאתי שום דבר שדומה לאינפרה אדום. ושוב תודה.

מוזר מאוד

לפי הקונפיגורציה של הדגם שלך יש לך יציאה סריאלית 9 פין (עכבר, פאלם)

שקוף

New member
באמת זה מוזר, אבל

יש לי דגם אחר: XL425A 1200, (ומה שמדהים הוא שהמעבד והזיכרון הרבה יותר מתקדמים מהדגם שבכתובת המצורפת. אז מה אתה מציע? (ודרך אגב: למה כל פעם שאני מנסה לשלוח הודעה אני מצליח רק בפעם השנייה?)

כמו כל העולם וגרושתו

יש בעיה כזאת בחודש האחרון, אני כל הזמן מתעצל לשלוח מכתב להנהלה

אם אין לך יציאות, רק USB

יש לך שלוש אפשרויות 1. לקנות עריסת USB, הרבה כסף, לא שווה, ומה יקרה אם תחליף פאלם? 2. לקנות מתאם IRDA - קשה להשיג בארץ, ניסיתי בזמנו ל-PocketPc שלי, נסה ב- www.moc.co.il, דבר עם חגאי אורלובסקי 3. לקנות מטרהבייט את המתאם של KeySpan, אני צריך להזמין אחד כזה לביקורת מחו``ל בתקופה הקרובה

למעלה