איך לגמול תינוק מהאכלה בלילה

איך לגמול תינוק מהאכלה בלילה

עיזרו לי ניסתי הכל עם התינוקת שלי בת החצי שנה בכדי שתפסיק להתעורר באמצע הלילה לבקבבוק. נתתי מים במקום אוכל. הרמתי אותה הרגעתי את בכייה אבל היא בשלה רק עם בקבוק באמת ובו מטרנה היא נרדמת אני מאוד מיואשת ולא יודעת כבר מה עוד אני יכולה לעשות בכדי שאוכל לישון לילה שלם ושקט...?

d i n o l e

New member
לחכות שהיא תגדל. היא רעבה והיא

צריכה את האוכל בשביל לגדול. \מקובל שלפחות עד גיל שנה הם עדיין צריכים לאכול בלילה (והרבה מאד גם הרבה אחרי)

שלום לניבה ולכל האמהות שרוצות לישון

תינוקות ופעוטות שונים מאתנו המבוגרים בהמון וגם במבנה הפיזיולוגי של מערכותיהן. בנושא זה.. מערכת העיכול והקיבה של התינוקות קטנות והם יכולים לאגור מעט מצבורים. מסיבה זו ואחרות תינוקות זקוקים להאכלות תכופות. אינני ממליצה לגמול מהנקת לילה או האכלה בבקבוק לפחות לא עד גיל שנה. ילדינו זוקקים למזון ולקלוריות ואלו שלא וזקוקים לחיבוק וחום מוטב שיקבלו אותו (לדעתי) גם אם זה ב 2 בלילה. הבאנו ילדים מבחירה אך יש לקחת בחשבון שאין זה קל לגדל ילד ובמיוחד לא בשנות החיים הראשונות. (אומרים לי שגם אחר כך לא..). יכולה לומר לך מנסיון שבגיל שנתיים כבר ישנים.. יש לזרום ע לכל פעוט . יש כאלו שאינם זוקקים להאכלות גם לא בגיל חודשיים ויש כאלו שזקוקים למזון בלילה גם לאחר גיל שנה ויותר. נסי לקחת עזרה בצהריים או אחה"צ לתינוקת ו/או לרחים בוגרים ולכי לנוח. אולי סבא וסבתא יבואו כדי שתלכי לישון. אולי בן הזוג יצא מהעבודה קצת קודם .. מגיע לך לנוח ולישון . מאחר ולא קל לקבל את השינה הרצופה הזו בלילה , נסי לקחתה כשמתאפשר. ור'ק לעידוד (מדכא קצת.. בצחוק כמובן) מתרגלים לחוסר השינה הרצופה. כשזה מגיע מתמכרים לזה מיד.. לילה טוב..

למעלה