איך לגרום לבחורה לזרוק אותי

Vdrums

New member
איך לגרום לבחורה לזרוק אותי

וגם שהיא תרגיש שאני לא בשבילה ושזה טוב שהיא עושה את מנפנפת אותי לכל הרוחות

ס22ית

New member
תומר...../images/Emo13.gif

אני אישית נגד המשחקים האלו..אם זה לא מתאים פשוט להגיד את זה ושכל אחד יילך לדרכו. אבל אם אתה מתעקש על תשובה, הבנתי שאנשים חושבים שכשהם מתנהגים רע למישהי וממררים לה את החיים ורבים איתה וכל מה שקשור לזה, אז יימאס לה והיא תגיד שלום. צריך לקחת בחשבון שיש בחורות שאוהבות שרעים אליהן והתנהגות כזו רק תגרום לה לרצות יותר (כן, יש גם כאלו). ושוב, אני אישית נגד משחקים כאלו, פשוט להסביר לה למה לא מתאים ואם זה כואב מידי ליפות את זה כמה שניתן ופשוט כל אחד לדרכו. דרך אגב, הרבה תלוי גם באיזה קשר מדובר..כמה זמן הוא כבר קיים

Vdrums

New member
הבעיה היא שפעם יצאנו ולא נראה לי

אז חתכתי בלי משחקים, אני לא בעד, אבל עכשיו פעם שניה (מסקנה-אם בפעם הראשונה חתכת יאללה ביי). לא נעים... אין לי איך ליפות את זה... היא די דלוקה עלי...

ס22ית

New member
אז היא כבר מתורגלת../images/Emo3.gif

סתם, סתם... פשוט תדבר איתה בכנות וזהו..אם היא דלוקה עליך זה לא משנה גם אם תהיה מגעיל אליה..אם היא חזרה אחרי הפעם הקודמת שחתכת כנראה שהיא רוצה אותך בכל מחיר..

Vdrums

New member
כן, זה מה שאני עושה בד"כ...

אבל כל כך לא נעים לי ממנה... כאילו היא באמת אחלה בן אדם ואני לא רוצה פעם שניה, (לפחות אני מנסה להימנע, אם לא תהיה ברירה זה מה שיהיה) ולכן אני מעדיף שהיא תזרוק אותי.

ס22ית

New member
אז עזוב...

פשוט תגיד לה יפה שלום... תסביר לה שחשבת לתת שוב צ'אנס כי אתה חושב שהיא אחלה בחורה (מה שנכון) אבל נראה לך שבתור זוג זה לא יילך כי... (לא יודעת למה זה לא הולך-תגיד מה שאתה חושב) וזהו..

Vdrums

New member
כן כנראה. לא הולך כי זה לא הולך

סתם מחסור חמור בפרפרים כנראה. בכל מקרה הייתי מעדיף שהיא תעיף אותי בשביל ההרגשה הטובה שלה...

niva99

New member
נזכרתי בפרק מסיינפלד..............

למה היא צריכה "לזרוק" אותך? בשביל שתרגיש טוב יותר עם עצמה? עזוב,אם כמו שתיארת שהיא דלוקה עליך-הסיכויים לכך ממש נמוכים. -מה שכן יכול לעבוד פה -ליזום שיחה ובה להגיד לה שעם כל הצער שבדבר "זה לא זה"...וחבל מאד שכך קורה למרות שקיווית שיהיה אחרת (ואפילו נתת הזדמנות שניה לקשר הזה). ואיך רפי רשף נהג לומר:"בואי ניפרד כידידים". -נראה לי שכאן הסיכוי לפספס את כוונת המשורר היא אפסית (וגם לא נכנסים למשחקים מיותרים).

ס22ית

New member
רפי רשף..

חחחחח אהבתי לשמוע את ה-10 דק' האחרונות בתכנית שלו בבוקר עם מנחם הורוביץ

Vdrums

New member
כןןןןןןןןן ../images/Emo6.gif כמו ג'ורג' שניסה

להיפטר ממישהי ואפילו התחיל עם אחרת וזה לא עבד חחחחחחחחח

niva99

New member
היי איש!

מקווה שהכל יסתדר בסוף על הצד הטוב ביותר. (ושלא תשאיר שובל של לבבות מנותצים בדרך...).

Vdrums

New member
נראה לי שניתצתי לא יודע.

אמרתי לה שאני אבוא מחר היא אמרה אל תבוא. זהו. וואלה יותר חלק מזה לא יכול להיות. אני מרגיש כמו במשפט של סיינפלד

שמע לאחד שלא יודע לסיים קשר..

פשוט תגיד לה בפנים מה אתה חושב. זה מאוד קשה ,וצריך דיי הרבה אומץ בשביל זה.אבל היא מאוד תעריך את הכנות שלך ,וגם אתה תהיה שלם עם עצמך.

niva99

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo91.gif

אי אפשר היה לכתוב זאת טוב יותר.

אם לא כל כך......

נעים לך ממנה פשוט תגיד לה שאתה לא רוצה בקשר יותר ושתישארו ידידים, ולהתחבט בשאלה ולגרום לה לזרוק אותה פשוט אומרים זו האמת והכי קל לא?

למעלה