איך לגרום לביה"ס להעיף אתכם

איך לגרום לביה"ס להעיף אתכם../images/Emo35.gif

כןכן, קראתם נכון. בשלב מסויים כולנו חושבים "איך אני נפטר מהביה"ס הזה.." (גם אם כולנו לא מממשים את זה
) אז זה השרשור שנועד בשביל לאגד את כל הסיבות שאפשר לתת לביה"ס להעיף אתכם. כמה שיותר מקורי-יותר טוב!! שנתחיל?

הנה כמה סיבות..

אולי לא להעפה.. אבל להשעיה טובה.. 1. לחכות שהמנהלת תעבור ולטפס על הגדר 2. להעיף למורה סטירה (זה קרה אצלנו) 3. לזרוק עציצים מהחלונות בטיול שנתי, לתקוע את המפתח בדלת של החדר,לרסס גז מדמיע במקלט שעושים בו מסיבה, ולשבור חלונות (כן גם זה קרה) 4. להוציא תעודה מלאה ב-11 (הציון הכי נמוך) ורק בספורט להוציא 100 (גם זה קרה אצלנו) 5. להתחפש למנהלת/לסגנית אבל להגזים.. 6. לעלות על הבמה ולחקות את כל המורים.. 7. לגנוב ג'ולות מהעכברים במעבדת מחשבים (זו בדיחה פרטית של טכ"מיסטים אצלנו.. חחח פשוט בסוף כל שיעור שלנו המורה הייתה אומרת לנו להפוך את העכברים כדי לבדוק שלא גנבנו את הג'ולות בעכבר.. כאילו שאין לנו משהו טוב יותר לעשות..)

מורןן123

New member
לבצע רצח המוני בבצפר?

חחחח סתם
אממ ללכת מכות עם המורה להציע למנהל שיבוא לשאוף איתנו גז מזגנים? לשפוך מהקומה למעלה מים על מורות\ מנהל לשבת בכיסא בחדר של המנהל ולהגיד לו 2 סוכר אממ זהו לעת עתה
מורן

liorhikri1991

New member
בעיקרון...

אצלנו בבצפר,שבועיים רצוף מי שלא מגיע(אולי אני מגזים) ואין לו אישורים והוא לא חולה וכאלה,הוא מאויים להעפה והוא יעוף. זה קרה כבר לאחת מהכיתה שלי

הייתה לי מישהי בכיתה..

שהייתה אולי חצי חודש בבצפר כל השנה.. והיא עדיין נשארה בבצפר.. כלום.. =\

liorhikri1991

New member
אצלנו זה ממש אבל ממש לא ככה...

שנה שעברה בהתחלת השנה,אחת אצלנו לא הגיע יותר משבועיים רצוף או יום אחד בשבועיים ויום אחד היא לא הגיעה. שאלנו מה קרה את המחנכת,והיא אמרה שהם הגיעו להחלטה שהיא לא מתאימה לתיכון שלנו. בנוסף,חברה מאוד טובה שלי בכיתה,השנה התחילה להבריז,היא מגיעה פעם בשבוע וגם בפעם הזה מבריזה מהשיעורים,המחנכת כל יום מתקשרת להורים,מתקשרת אליה,עד ששבוע שעבר היא אמרה לה שאם זה ממשיך,ההנהלה החליטה להוציא אותה מביה"ס.מאז היא מגיעה,מקווה שזה ימשיך.

anna the best

New member
../images/Emo105.gif יאללה!

להכנס בלילה לבצפר ולגנוב משם את כל הכיסאות\שולחנות לעשות הצפה ענקית בכל השירותים שיש בבצפר פשוט לא להגיע לשום שיעור לחסום את כל הדלתות בבצפר להפריע בשיעורים- אבל ככה שהמורה לא תצליח ללמד כל השבוע! אמממ... זהו.. די נגמרו לי הרעיונות...

למעלה