איך לגרום להוט להבין שאני לא מנוי בטריפל?

Srulikg

Member
אם אני כבר מקבל עצות מכם בפוסט הקודם, רציתי לשאול אתכם עוד משהו.
בזמנו כשהתחברתי להוט ביקשתי מהטכנאי לחבר אותי רק לטלוויזיה, בלי אינטרנט וטלפון ואמרתי לו שיודיע להוט שהוא חיבר אותי רק לטלוויזיה,
ועד עכשיו אני משלם על טריפל.
כל הטלפונים להוט שבהם טענתי שאני לא מחובר לטריפל עלו בתוהו. הם אמרו שמופיע אצלם שאני מנוי בטריפל.
איך לשנות את המנוי לרק טלוויזיה?
לבקש שישלחו נציג שיראה בעצמו?

דיברגנט חדש

Well-known member
בזמנו כשהתחברתי להוט ביקשתי מהטכנאי לחבר אותי רק לטלוויזיה, בלי אינטרנט וטלפון ואמרתי לו שיודיע להוט שהוא חיבר אותי רק לטלוויזיה,
כל הטלפונים להוט שבהם טענתי שאני לא מחובר לטריפל עלו בתוהו. הם אמרו שמופיע אצלם שאני מנוי בטריפל.
להתנתק מהם ע"י אתר נתק.

em28

Well-known member
להתנתק מהוט דרך אתר נתק ולציין בסוג השירות "כל השירותים".

trilliane

Well-known member
מנהל
לא קיבלת מסמכים כשהצטרפת?
לא חתמת על משהו?

Srulikg

Member
אבל אם אתנתק מהוט מובייל אני לא אאבד את המספר שלי?

evike

Well-known member
מנהל
יש דרך נוספת.
אני מתנהלת איתם רק דרך הפייסבוק. כותבת את טענותיי על הקיר שלהם, ומכיוון שהקיר גלוי הם לא מעוניינים שכולם יראו את התלונה, והם חוזרים אלי מהר מאד וממשיכים את הדיאלוג במסנג'ר, כלומר בפרטי.
התגובה מהירה וגם ההענות לבקשות/דרישות. מנסיון.
האמת, בזמנו התחברתי לפייסבוק רק בגלל שזו הדרך הנוחה והמהירה ביותר "לתקשר" עם חברות. כולן. (כמובן למי שיש חשבון פייסבוק. לרובן יש)
שבת שלום.

em28

Well-known member
יש דרך נוספת.
אני מתנהלת איתם רק דרך הפייסבוק. כותבת את טענותיי על הקיר שלהם, ומכיוון שהקיר גלוי הם לא מעוניינים שכולם יראו את התלונה, והם חוזרים אלי מהר מאד וממשיכים את הדיאלוג במסנג'ר, כלומר בפרטי.
התגובה מהירה וגם ההענות לבקשות/דרישות. מנסיון.
האמת, בזמנו התחברתי לפייסבוק רק בגלל שזו הדרך הנוחה והמהירה ביותר "לתקשר" עם חברות. כולן. (כמובן למי שיש חשבון פייסבוק. לרובן יש)
שבת שלום.
לעניות דעתי ניוד היא דרך יעילה יותר להראות רצינות לחברות ענק חסרות תודעת שירות.

Srulikg

Member
לאיזו חברה סלולרית אתם ממליצים לעבור? כי בדקתי באתרים של חברות שונות והלכתי לאיבוד בין כל המבצעים.

Srulikg

Member
פניתי לפניות הציבור של הוט וכתבתי שיש לי רק טלוויזיה, לא טריפל. הם חזרו אליי והם מתעקשים שיש לי טריפל, למרות שטענתי שיש לי רק טלוויזיה.
אני חייב להתנתק מהם דחוף. השאלה רק לאן?

בטלוויזיה אני מתלבט בין סלקום טיוי לבין סטינג טיוי.
לגבי תשתית אינטרנט וספק, מכיוון שהתשתית שלי היא בזק התקשרתי לבזק בינלאומי
ושם אמרו לי 3 חודשים ראשונים 70 ש"ח ואחר כך 116 ש"ח.

מה דעתכם?

למעלה