איך לגרום לו להבין שאני רוצה אותו |

איך לגרום לו להבין שאני רוצה אותו |

אז ככה אני בקשר עם בחור כבר כמעט 5 שנים. כשהכרנו ההינו יחד כמעט שנה ,עד שהוא החליט שהוא לא מוכן למחויבות .אני אדם מאוד טוטאלי אז כשאני עם מישהו אני רוצה את הכל. ניסיתי להסביר לו שאני רוצה אותו ןעדיין לא לחתונה וכו' אבל הוא נלחץ ולא רצה קשר כזה אלא קשר ידידות איתי, ואני אמרתי שאני לא מוכנה,אז הוא קיבל את ככה כמו שחור לבן. לאחר תקופה קצרה שוב הוא יצר קשר ושוב ההינו יחד כמה חודשים,ושוב הוא לא מוכן למחויבות,,,,,,,וככה זה נמשך שלוש שנים , אח"כ הוא יצא עם מישהי שנה ואני גם הכרתי מישהו ואני ממש אכלתי את עצמי שהוא כבר שנה עם מישהי וזו לא אני,כי הרי הוא לא רצה מחוייבות. ובזמן הזה הוא כל הזמן חיזר אחרי,היה בא אלי לעבודה, מתקשר וכו' . טוב הם נפרדו בסוף ואני גם נפרדתי מהבחור ..ואופס חזרנו לשגרה ..קשר איתו תקופה ושוב המילים מחוייבות.......היום אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות איתו ,הוא מוציא אותי מדעתי.... אני אוהבת אותו ורוצה להיות איתו ,והוא מיצדו גם אוהב אבל,מקציב לי זמנים..פעם בשבוע נפגשים או פעם ב שבועים . אז לכל הגברים שנמצאים פה...אם יש מישהו שיכול לעזור לי ולהציע איך אני גורמת לו להבין שאני ממש ממש רוצה אותו ושיתן לי יחס הולם למצבנו.ושידע שאני לא אחכה לעולם ,,,,כי בסוף אני יתעייף וזה יגמר סופית...... אז עצות בבקשה...

Vdrums

New member
אז אולי זה לא זה. יש עוד

בחורים בעולם. אתם מכירים 5 שנים, שיחה בארבע עיניים תפתור את העניין אין פה נוסחאות. פשוט לדבר. אם הוא משחק איתך אז או שתעמידי אותו במקום או שהוא יעשה ממך סמרטוט. זה בידיים שלך

Vdrums

New member
לא אמרתי לגמור את זה.

אמרתי שתעמידי אותו במקום, וכן זה יכול להיגמר או ההפך, להיות משהו יפה.

חווה דעה .....למה שהיה ../images/Emo5.gif

דיברתי איתו אתמול בלילה והוא לא יודע מה הוא רצה , הוא אומר שאני לוקחת לו כוחות רבים, ואחרי שאנחנו נפגשים הוא צריך אוויר,והוא לחוץ. אז אמרתי לו זהוא לא צריך להרגיש ככה ובלבלבלה..... דיברנו הרבה ולא סגרנו כלום ,חוץ משקבענו לדבר היום. ומה הוא עשה היום ...הוא לא התקשר בכלל, וכשאני התקשרתי הוא לא ענה... ובסוף השארתי לו הודעה שאני לא רוצה לראות אותו יותר, ולא לשמוע ולא לדבר איתו ושיהיה לו חיים יפים. וזהו...והוא עד עכשיו לא ניסה ליצור איתי קשר.... בגדול מ--נ--י--א--ק ...לא??? מה אתה אומר זה טוה מה שעשיתי???

סליחה שאני אומרת

אבל את כל כך בחורה טיפוסית. לפעמים יש גם צד שני, לפעמים הצד השני מניאק ולפעמים לא. הכל תלוי ביכולת ההתבוננות שלנו. אתם ידידים 5 שנים. הוא מכיר אותך בכל המובנים שאחרים מן הסתם לא מכירים אותך. אולי הוא הרגיש משהו בעבר ודיכא אותו על סמך פרט זה או אחר שהוא קיבל ממך בכוונה או בשוגג. אולי כעת זה קצת מלחיץ לעלות נשכחות. אולי הוא לא רוצה ולא יודע איך להגיד. אולי הוא בודק שזה באמת הדבר הנכון לעשות. מצד אחד זו יכולה להיות ה-אהבה, מצד שני זה סתם יכול להרוס. תתני לו את הזמן. יום אחד שינוי אחרי 5 שנות שגרה, זה לא יותר מידי זמן ובכלל לא פשוט. ממה שאת נתת לו להבין זה או שהוא יידע מה הוא רוצה [ומן הסתם זה להיות איתך, מבחינתך] או שיילך קיבינימט. למה? לחינם הוא היה ידיד שלך 5 שנים?

זה לש ממש ככה

כן אנחנו מכירים כבר 5 שנים ,ובמשך 5 השנים הוא כל הזמן לא יודע ,ואף לא היו לא תשובות בשבילי. מה אני אמורה לעשות ....לחכות???? להיות סבלנית??? לקבל את היחס הזה??. מה??? כל הזמן אני מבינה אותו,ונותנת לו ספייס וחופש וסבלנית ...די יש גבול . והוא אפילו יודע את זה ואומר לי שאני צודקת. וחוץ מזה כבר כמה פעמים אמרתי לו שאני לא רוצה קשר איתו והוא תמיד חזר באיזו שהיא דרך...

כן אתם מכירים 5 שנים,

אבל אני לא יודעת איך בדיוק התנהגת במשך ה-5 שנים הללו. את אמורה לדעת מה את רוצה וללכת לפי זה. אם מה שאת רוצה זה 'כאן ועכשיו', כנראה שאין לו חלק בחיים שלך.

skay5

New member
כשם הכינוי.. סהרורית

למה לשרוף את כל הגשרים אולי היה רוצה לחזור, בטוח משהוא שאהב בך לא ימצא אצל האחרות, חבל..תמיד יש לאפשר הזדמנות,אפשר היה לומר היה נעים להית' כבר ציינו זאת קודמיי להיפרד תמיד זה קל, למסד קשר יהיה קשה.

לא קלי להיפרד...

ולא קל למסד קשר ..אבל צריך שניים לטנגו... לא רק אחד כל הזמן מנסה ועושה... קשה לי עם המצב הזה כל הזמן להבין ולחכות ... ולו קשה לתת מעצמו..ולהיות איתי חופשי.. אז הוא לשרוף את הגשר או לבנות חדש ...לא????

Vdrums

New member
לא קל למסד קשר, אבל לא נראה

שהוא בכלל רצה איזה קשר איתך, את משקיעה ורוצה לקדם ענייינים והוא לא. לא חסר בחורים, אולי אם תפסיקי לכרכר סביבו הוא ירגיש בחסרונך ויחפש אותך ואם לא אז כדאי שתרדי מזה וזהו.

האחתT

New member
אני נמצאת במקרה דומה

האמת שאין לי ממש עצה בשבילך כי גם אני לא יודעת מה לעשות. אומנם הקשר עם הבחור הוא לא 5 שנים, ורק שנה וחצי, אבל גם אני כבר משתגעת מהמצב, הוא כל הזמן אומר לי שכיף לו איתי ובלה בלה בלה, אבל ברגע שאני מעלה את נושא המחויבות הוא ממציא כל מיני סיבות שכרגע זה לא מתאים לו, אבל אולי בעתיד וכו'... כאילו מצד אחד הוא לא רוצה קשר רציני אבל מצד שני הוא גם לא רוצה לאבד אותי וככה משאיר אותי על אש קטנה... אנחנו נפגשים ככה לפי מה שבא לו פעם בשבוע או שבועיים... נראה מצב דומה לשלך,כמה פעמים כבר ממש החלטתי שזהו אני לא מדברת איתו יותר ומנסה לשכוח ממנו ולהתחיל להסתכל על בחורים אחרים, אבל זה לא ממש מצליח ולכן אני ממש מבינה אותך... לפי דעתי כל העצות של האנשים שלא נמצאים במצב כזה הן לא פרודוקטיביות משום שהם לא נמצאים במצב הזה וזה לא כל כך פשוט להתחיל לחשוב על אחרים כאשר יש לך רק מישהו אחד בראש... לסיכום, נראה לי שאין ממש פיתרון, אני רק כל הזמן מקווה שהזמן יעשה את שלו...

האמת הזמן כן עושה את שלו...

המצב הזה רק הולך ומחמיר ,אם את מרגישה כמוני תעשי לעצמך טובה ואל תעשי את הטעות שלי.לחכות על אש קטנה כי זה לא שווה ,ואל תתני לו לשחק בך ככה . אני ההיתי במצב שלך גם אחרי שנה וחשבתי שזה ישתנה ..אבל זה לא השתנה בכלל. תשמעי לי ותתני לו להבין עכשיו,שאת לא מוכנה ליחס כזה ואת רוצה מערכת יחסים טובה יותר ואם הוא ימשיך לסבן אותך .פשוט תגידי דיי מספיק . ותמשיכי הלאה . יכול להיות שהוא יבין את זה ותיפרדו אבל זה יהיה רק לטובה . ובטוח הוא ימשיך ליצור איתך קשר גם אחרי השיחה הזו ,אבל תעמדי על שלך ,תיהי חזקה , והחלטית. ואז יהיו שתי אפשרויות : 1 או שהוא ישנה את הגישה 2. או שלא, ואז פשוט תמשיכי הלאה ותמצאי את האדם שיתן לך להרגיש הכי טוב בעולם,ותאוהבו באמת. אז באמת מכל הלב אני אומרת לך שפשוט תחליטי ,ותשארי עם ההחלטה הזו ,ותיהיה קשה איתו הכי שאת יכולה ,בלי פחד ובלי חששות. כי בסוף הכל עובר וחבל לך לבזבז את הזמן היקר הזה איתו. אני יכולתי לעצור את זה מזמן ...ורק בגלל התקווה שאולי הוא ישנה את הגישה ,או אולי הוא יבין שאני באמת רוצה אותו ..ואולי ואולי .. אז דיי מספיק,ועדיף מאוחר מאף פעם.

האחתT

New member
תודה על העצה אבל

מה שאת מתכוונת בעצם זה שאחרי שנה וחצי עוד אפשר להתנתק ממנו אבל אחרי 5 שנים כבר אי אפשר? כי תאמיני לי שכבר ניסיתי לדבר איתו, בגלוי ובמרומז, ניסיתי כבר לנתק לגמרי את הקשר לחודשיים, וכמובן שהוא חזר על ארבע... ואז אני בטוחה שהוא התגבר על הפחד הזה שלו להתחייב ומוכן לנסות שוב... אבל שוב אני טועה... העניין הוא שהיו לו בעבר 2 חברות לתקופות ארוכות (3 שנים) והן היו חברות מהסוג החונק הזה, והוא פוחד שגם אני אהיה כזו, למרות שהוא יודע שאני לא כזו. מנגד הוא יודע שהקשר איתי יהיה קשר ארוך שוב, ולפי דעתי זו הסיבה שהוא מנסה לדחות את הקשר הזה, כי מצד אחד הוא רוצה קשר איתי ומצד שני לא בא לו עכשיו עוד קשר ארוך... בקיצור, הלוואי ויכולתי ליישם את העצות שנתת לי, אבל תאמיני לי שאני ממש מנסה להתקדם הלאה (יצאתי עם איזה 5 בנים בתופה הזו) אבל הוא פשוט לא יוצא לי מהראש. בכל מקרה, אני אנסה קצת לשכוח ממנו עכשיו, מקווה שזה יצליח הפעם ומקווה שגם את מנסה...

אני לא רק מנסה אני כבר עושה...

והפעם החלטתי סופית שלא יעזור לו כלום אני לא חוזרת להיות איתו בקשר . אני לא סמרטוט של אף אחד .. תראי את עוד צעירה סה"כ הכל את בת 21 ויהיו לך עוד הרבה דברים לעבור ,והרבה חברים ,אז אל תתני לו לעצור אותך ,ולפספס אחרים. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה ושתמצאי את האהבה האמיתית הזו שתעשה לך רק טוב.

sWeet s1

New member
../images/Emo67.gif

אין בעיה פשוטה מהבעיה שלך... ככה הוא קחי אותו ככה או שתשכחי ממנו, נורא פשוט, מבאס אבל פשוט!

k e r e n m

New member
יקירתי..

אולי יהיה לך קשה לקבל את זה,אבל את מבזבזת את זמנך לשווא,אתם מכירים 5 שנים יצאתם שנה,נפרדתם כי לו לא מתאימה מחויבות,ושוב חזרתם,ושוב נפרדתם..אני לא הבנתי מה לא ברור לך עדיין? שלא הצלחת לברר במהלך ה-5 שנים שאתם מכירים,הבנאדם לא סגור על עצמו,ואת סתם מענה את עצמך,ועובדת עם הרגש במקום הלב.כי בתוכך אני בטוחה שנמצאת התשובה האמיתית,את רק בוחרת להתכחש לה.לפעמים עדיף לוותר בעיקר כשזה חסר סיכוי והופך "ללופ" מתמשך,אלא אם כן את מאזוכיסטית.הוא לא הבחור המיועד בשבילך,וחבל על הזמן שלך,תעבדי על עצמך באופן פסיכולוגי,ותצאי מהקשר החולה הזה כמה שיותר מהר..כי אם עד היום הוא הוביל לכלום,וזאת בגלל הבחור שכנראה פוחד ממחויבות,אין לזה עתיד גם בהמשך..בכל אופן שיהיה בהצלחה בכל אשר תבחרי לעשות..

למעלה