איך לגרום לו ?

פרח קטן

New member
איך לגרום לו ?

אני נשואה והתאהבתי שוב , גם הוא נשוי + 2 קטנים... אני יודעת שהוא אוהב - לפחות כך הוא מספר..אבל אני רוצה את הכל ועוד הרבה יותר... איך לגרום לו לעזוב ולהיות איתי , להיות שלי ??...

אני לא מבין את האינטרס שלך..

למה להרוס שתי משפחות בישראל ??? לא טוב לך ? תתגרשי.. אל תהרסי איתך עוד משפחה..

את המשפחה השנייה היא לא

יכולה להרוס. רק הגבר ההוא יכול להרוס אותה. כל אחד צריך לקחת אחריות על משפחתו ומעשיו.

TZJT

New member
!?

תגידי את נורמלית ? ההורים שלי גרושים בגלל שהוא אדיוט היתה לו מאהבת ולא רק שהוא הרס לנו ת'משפחה הוא גם הרס למאהבת למה הוא היה חוזר אילנו והיה חוזר אל המאהבת כל איזה כמה חודשים למה אמא שלי היתה זורקת אותו מהבית

את בעצמך מצדיקה את טענתה.

'ולא רק שהוא הרס לנו את המשפחה'. הוא הרס את המשפחה, לא המאהבת. אנחנו יכולים להרוס רק את מה ששלנו, לא מה ששייך לאחרים.

נעמייה

New member
חשיבה לא בריאה

לא הזכרת ולו במילה אחת את מצב היחסים בינך לבין אישך. רע לך? את סובלת במערכת היחסים? את כבויה? עצובה? אם אכן רע לך ואת סובלת בבית, אחת מהשתיים: או ללכת לטיפול זוגי או לקום וללכת. רק תחשבי על זה - אם תקומי ותלכי, אל תעשי את זה כי מחכה לך מישהו בחוץ. ועוד משו - מעט מאד מהנשואים שבוגדים הולכים עם זה עד הסוף: עוזבים את ביתם ומתחתנים עם המאהבת. רובם מחפשים התרגשות חדשה, סקס חדש, פרפרים וכו'.

זה בלתי אפשרי!!!

אם זה לא יבוא משני הצדדים זה לא יבוא (ועדיף שלא) בכלל. ההחלטה צריכה להיות משותפת....

למעלה