איך לדבר נכון בשביל להרוויח כסף ?
איך לדבר נכון בשביל להרוויח כסף
גם כשאנחנו לא יושבים וכותבים זימון מסודר, או חושבים באופן מדויק על מה אנו רוצים למגנט לחיים שלנו, המילים שלנו, המחשבות שלנו, המעשים שלנו.. יוצרים עבורנו מגנוט שפע, מגנוט, מיגנוט ומימוש הלכה למעשה.
אסביר זאת דרך סיפור אמיתי.
במאמר זה אני רוצה לתת לכם דוגמא איך משפט אחד קטן ודי שכיח, יכול להיות בסיס למגנוט שלא הייתם רוצים באמת.
עמדתי בסופר, בתור לקופה.
הבחור שלפניי סיים להעביר את המצרכים, הסתכל על המוכרת בעודה מוציאה את החשבונית, ובטון רוטן אמר לה:
"אז כמה כסף בזבזתי פה עכשיו?"
אני מסתכלת על עגלת המצרכים שנמצאת לידו, והיא מלאה בכל טוב.
ממש, המון מצרכים נהדרים ובעצם מה הבחור הזה אומר בלי להבין?
הוא אומר שעגלת המצרכים המלאה בכל טוב, שאמורה להזין אותו ואת בני ביתו למשך שבוע שלם היא בזבוז!
אתם מוזמנים לבדוק מה האמונות שלכם לגבי כסף והוצאות ו"בזבוזים" ולשתף. נסו לבדוק מה השורש של הדפוסים הללו ואיך הם באים לידי ביטוי בחייכם .
שבוע פורה,
ניצה
מוזמנים להכנס למאמר המלא בנושא - איך לדבר נכון בשביל להרויח כסף
איך לדבר נכון בשביל להרוויח כסף
גם כשאנחנו לא יושבים וכותבים זימון מסודר, או חושבים באופן מדויק על מה אנו רוצים למגנט לחיים שלנו, המילים שלנו, המחשבות שלנו, המעשים שלנו.. יוצרים עבורנו מגנוט שפע, מגנוט, מיגנוט ומימוש הלכה למעשה.
אסביר זאת דרך סיפור אמיתי.
במאמר זה אני רוצה לתת לכם דוגמא איך משפט אחד קטן ודי שכיח, יכול להיות בסיס למגנוט שלא הייתם רוצים באמת.
עמדתי בסופר, בתור לקופה.
הבחור שלפניי סיים להעביר את המצרכים, הסתכל על המוכרת בעודה מוציאה את החשבונית, ובטון רוטן אמר לה:
"אז כמה כסף בזבזתי פה עכשיו?"
אני מסתכלת על עגלת המצרכים שנמצאת לידו, והיא מלאה בכל טוב.
ממש, המון מצרכים נהדרים ובעצם מה הבחור הזה אומר בלי להבין?
הוא אומר שעגלת המצרכים המלאה בכל טוב, שאמורה להזין אותו ואת בני ביתו למשך שבוע שלם היא בזבוז!
אתם מוזמנים לבדוק מה האמונות שלכם לגבי כסף והוצאות ו"בזבוזים" ולשתף. נסו לבדוק מה השורש של הדפוסים הללו ואיך הם באים לידי ביטוי בחייכם .
שבוע פורה,
ניצה
מוזמנים להכנס למאמר המלא בנושא - איך לדבר נכון בשביל להרויח כסף